Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

TANER TAŞKIN İSTİFA ETTİ

1

SPOR 24.01.2021 18:04:28 1926 0
TANER TAŞKIN İSTİFA ETTİ


İstifasını sosyal medya hesabından da duyuran teknik direktör Taner Taşkın ,

'Hedeflerimizin örtüştüğü ve birlikte büyüyeceğimize inandığımız Tuzlaspor ile geçen sezon çok değerli bir şampiyonluk elde ettik. Tarihinde ilk kez TFF 1.Lige yükselme başarısı gösteren takımımızla birlikte bu sezon öncesi de büyük hedefler ortaya koyarak yola çıktık. Ben ve ekibim, her günü her anı Tuzlaspor’un başarısı için çalışarak geçirdik.

Bu süreçte Başkanımız Fevzi İlhanlı ve yönetim kurulunun büyük desteklerini gördük. Futbolcu kardeşlerimizin özverili ve iyi niyetli mücadelelerine rağmen bazen futbolda istediğiniz sonuçlar ortaya çıkmayabiliyor. Ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yaparak zirve yarışında bir engeli daha geride bırakmak istedik. Ancak kötü bir sonuçla karşılaştığımız bir ikinci yarı başlangıcı yaşadık. Bu süreçte görevden ayrılmamın hem Tuzlaspor hem de benim için daha doğru bir adım olacağına inanıyorum.

Ligde 30 puanla zirve yarışı içerisinde yer alan Tuzlaspor’un sezonu arzuladığı hedefte tamamlayacağını ümit ediyorum. Çalıştığım sürece bana ve ekibime destek veren başta çok değerli başkanımız Fevzi İlhanlı olmak üzere, yönetim kuruluna, futbolcularımıza, taraftarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Bizden yana varsa helal olsun.'ifadelerine yer verdi.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: taner-taskin-istifa-etti
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.