Tamer Akkal,31 Mart yerel seçimleri birilerinin siyasi hayatını bitirecek seçim

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Manisalı olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e atıfta bulunarak, 31 Mart yerel seçimlerinin birilerinin siyasi hayatını bitirecek seçim olduğunu vurguladı.

MANİSA-SEÇİM 5.03.2024 12:41:00 3904 0
Tamer Akkal,31 Mart yerel seçimleri  birilerinin siyasi hayatını bitirecek seçim

 

AK Parti  Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Manisalı olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e atıfta bulunarak, 31 Mart yerel seçimlerinin birilerinin siyasi hayatını bitirecek seçim olduğunu vurguladı. 
Her seçimin çok önemli olduğunu ifade eden Akkal, “Bu yerel seçimler Türkiye’nin daha fazla gelişebilmesi, daha fazlı ileriye dönük adımlar atabilmesi açısından gerçekten son derece önemlidir. Manisa çok önemli bir yer. Hem AK Parti açısından hem CHP açısından hem Türkiye açısından. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de Manisalı olması sebebiyle Manisa ayrı bir öneme sahip oluyor bu yerel seçimlerde. Manisa’da bir büyükşehir ve 17 ilçe olmak üzere 18 belediye var.  

18 belediyeye AK Parti olarak Cumhur ittifakı olarak talibiz. Bu belediyeleri Cumhur ittifakının alması için çalışıyoruz. Adaylarımız sahada çalışmalarımız sürdürüyor. Bizlerde adaylarımıza destek olarak çalışacağız. 14 ve 28 Mayıs seçimleri tüm Türkiye’de farklı bir netice ile sonuçlandı. Bazılarının siyasi hayatını bitiren seçimler oldu. 

 

Bu 31 Mart seçimleri de Manisa özelinde konuşuyorum. Birilerin daha siyasi hayatını bitirmeye aday bir seçimdir. Bu kadar vizyonsuz bir siyaset anlayışı giden özellikle Cumhuriyet Halk Partisinde bir lider değişikliğine kadar gidebilecek seçimler diyorum. Yok Türkiye ittifakı, yok yerel ittifakı gibi çok saçma sapan gibi vizyonsuz projelerle halkın karşısına çıkıyorlar. 

Türkiye ittifakı dedikleri ittifakın içerisine de terör örgütü PKK’ya terör örgütü diyemeyen insanların kurmuş olduğu ve yönetmiş olduğu bir aday, Kandilden emir alarak siyaset yapmaya çalışan bir partiyle Türkiye ittifakı gibi Türkiye gibi bir ismin güzelliğini kullanarak böyle bir ittifakın içerisindeymiş gibi gösteriyorlar. Bizim böyle ittifaklarla işimiz yok. 

Birilerinin siyasi hayatını bitireceğine inandığımız 31 Mart seçimlerini güzel bir şekilde atlatıp istediğimiz neticeleri alabileceğimiz bir seçim olmasını diliyorum” dedi.

Yunusemre’de Atık Bitkisel Yağ Denetimleri Başladı

Milli Yol Partisi Yunusemre’de Lokman Demir Güven Tazeledi

Civan Yalçın Türkiye Şampiyonası’ndan Bronz Madalya ile Döndü

Manisa’da Ramazan İçin İftar Çadırları Hazırlanıyor

Başkan Çetin Akın’dan Yağış Sonrası Sahada Yoğun Mesai

Kula Belediyesi Okçuları Türkiye Şampiyonası’nda

Manisa Nüfusu Belli Oldu: İşte 2025 Yılı İlçe İlçe Son Rakamlar

Organize Tarım Bölgesi, ilgili kurumlardan oybirliği ile onay aldı

  • Pazartesi 7.6 ° / 2.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 5 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 6.7 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.