T.M. Akhisarspor Okan Buruk'la devam ediyor

1

SPOR 21.12.2017 18:36:05 1014 0
T.M. Akhisarspor Okan Buruk

Bugün bazı basın yayın organları ve sosyal medya üzerinden T.M. Akhisarspor yönetiminin Okan Buruk ile yolları ayıracağı ve Hamza Hamzaoğlu ile görüşüleceği yönünde çıkan haberler kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile yalanlandı. 
Konu hakkında bir açıklama yapan T.M. Akhisarspor yönetim kurulu, 'Basın ve medyada çıkan teknik direktör değişikliği ile ilgili haberler, yakıştırmalar tamamıyla asılsız ve yalan haberdir. Hocamız Okan Buruk ile ekibi görevlerinin başındadır ve gelecek sezon planlamamızı birlikte yapmaktayız. Bu türden yapılan yalan haberleri kaleme alanları Akhisarspor'a ve emeğe, saygıya davet ediyoruz' ifadelerine yer verdi.

Manisa’da İŞKUR, SGK ve Yeşilay’dan Vatandaşlara Bilgilendirme Toplantısı

Yusuf Atılgan Roman Ödülü’nün Sahibi Gönül Çatalca Oldu

Başkan Balaban’dan Gençlere: “Başarının Sırrı Çalışmaktan Geçer”

Atatürk’ün Manisa’ya Teşrifinin 100. Yılı Törenlerle Anıldı

YUNUSEMRE’DE 3 BİN 200 KG İLAÇ TOPRAĞI ZEHİRLEMEDEN İMHA EDİLDİ

AKHİSAR’DA KAYALIOĞLU AİLE DANIŞMA VE ETÜT MERKEZİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Türk-Macar Dostluk Parkı Açıldı

Muradiye’ye 2 Milyar Liralık Dev Altyapı Yatırımı Başlıyor

  • Cuma 18.2 ° / 9.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 18.2 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Pazar 16.3 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.