T.M. Akhisarspor Okan Buruk'la devam ediyor

1

SPOR 21.12.2017 18:36:05 1145 0
T.M. Akhisarspor Okan Buruk

Bugün bazı basın yayın organları ve sosyal medya üzerinden T.M. Akhisarspor yönetiminin Okan Buruk ile yolları ayıracağı ve Hamza Hamzaoğlu ile görüşüleceği yönünde çıkan haberler kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile yalanlandı. 
Konu hakkında bir açıklama yapan T.M. Akhisarspor yönetim kurulu, 'Basın ve medyada çıkan teknik direktör değişikliği ile ilgili haberler, yakıştırmalar tamamıyla asılsız ve yalan haberdir. Hocamız Okan Buruk ile ekibi görevlerinin başındadır ve gelecek sezon planlamamızı birlikte yapmaktayız. Bu türden yapılan yalan haberleri kaleme alanları Akhisarspor'a ve emeğe, saygıya davet ediyoruz' ifadelerine yer verdi.

Ecerbilgiç: “Her Ziyaret Yeni Bir Heyecan Katıyor”

TURGUTLU ADLİYESİ’NDE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Akhisar’da Kaçak Alkol ve Tütün Operasyonu

Kındıroğlu: “İmralı’ya Söz Verenler Milletimize Hesap Verecek”

Turgutlu Jandarma’dan Aranan Şahıslara Seri Operasyon

Başkan Balaban Uncubozköy’de Esnafın Taleplerini Dinledi

MCBÜ Demirci’de İzmiroğlu Kültür Bilim Merkezi Açıldı

Manisa’da Öğretmenler Günü’ne Özel Türk Müziği Konseri

  • Perşembe 13.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Cuma 12.3 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 13.8 ° / 5 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.