Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Süpriz İsim Beklentisi

0

GÜNDEM 15.12.2016 14:36:14 1040 0
Süpriz İsim Beklentisi

Geçtiğimiz ay Manisa Ak Parti İl Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasının ardından, kimin başkanlık koltuğuna oturacağı konusu parti içinde merakla beklenirken, Ak Parti Genel Merkezi'nde de kulis çalışmaları devam ediyor.

Her ne kadar Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Başkanlarının il başkanlığı beklentisi olsa da, Parti Genel Merkezi ilçe başkanlarını uyararak 'herkes kendi koltuğunda otursun' mesajı gönderdiği iddia ediliyor.

Öte yandan Ak Parti kulislerinde Ak Parti Manisa İl Başkanlığı için Berk Mersinli ve Engin Yüksel isimleri ön plana çıktı da iddialar arasında yer alıyor.

NE MERSİNLİ NE YÜKSEL

Ak Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, Murat Baybatur, İsmail Bilen ve Recai Berber'in Berk Mersinli ve Engin Yüksel isimleri üzerinde anlaştığı parti kulislerinde sesli bir şekilde dillendirilirken, Ak Parti Genel Merkezi'nin parti içindeki FETÖ'cüleri belirleyecek ve partiden ihraçlarını isteyebilecek sürpriz bir isim üzerinde durduğu iddia ediliyor.

BAŞBAKAN SICAK BAKIYOR

Ak Parti Manisa İl Başkanlığı koltuğuna sürpriz bir ismin getirilmesine Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ında sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Bugüne kadar parti yönetimlerinde yer almamış bu ismin, Ak Parti içinde olduğu düşünülen FETÖ'cü gurupları patiden uzaklaştırarak, Ak Parti'yi Mart-Nisan aylarında yapılması beklenilen referanduma hazır duruma getirebileceği belirtiliyor.

ZÜLFÜKAR SEKİZLER


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: supriz-isim-beklentisi
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.