Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

SÜPER AMATÖRDE ŞOK, ZEKİ ERGUVAN DONATIMSPOR İLE ANLAŞTI

1

SPOR 8.04.2020 18:59:15 939 0
SÜPER AMATÖRDE ŞOK, ZEKİ ERGUVAN DONATIMSPOR İLE ANLAŞTI
Koranavirüs nedemiyle ara verilen liglerde Manisa süper amatör kümede ligde ikinci sırada yer alan Ahmetli Belediyespor antrenörü Zeki Erguvan Donatımspor ile anlaştı. Manisa Süper Amatör Kümede bölgedel amatör lig mücadelesi veren Donatımspor, yine zirve mücadelesi veren Ahmetli Belediyespor'un tecrübeli teknik adamı Zeki Erguvan ile anlaşmaya vardı. Donatımspor, Ahmetli Belediyespor'un tecrübeli teknik adamı Zeki Erguvan ile anlaşmaya vardı. Liglere verilen zorunlu Koronavirüs arasında yaşanan şok gelişme ike Bu sezon Ahmetli ekibine oynattığı oyunla ve aldığı sonuçlarla takdir toplayan Erguvan, ligin kalan sürecinde Donatımspor'u çalıştıracak. Donatımspor Başkanı Taner Kestaneci ise 'Zeki hocamızla bu süreçte 1-2 kez görüşme imkanımız oldu. Bazı sorunlar nedeniyle Ahmetli Belediyespor 'da çalışmasının zorlaştığını ifade etti. Kendisi ile fikirlerimiz örtüşüyor. Öncelikle adım adım hedeflere ilerleyeceğiz. Play Off'ta başarılı olup adımızı Bölgesel Amatör Lig'e yazdırmayı hedefliyoruz. Bu hedeften şaşmış değiliz. Yeni yapılanmayla beraber zafere ulaşacağımıza inancımız tam' diye konuştu. 58 yaşındaki Zeki Erguvan, Yeni Salihlispor, Lüleburgazspor, Nazilli Belediyespor, Kocaçeşmespor, Aydınspor, Torbalıspor, Salihli Belediyespor ve Ahmetli Belediyespor takımlarında görev yapmıştı. Son olarak Ahmetli Belediyespor'u çalıştıran Erguvan, takımını mütevazı kadroyla doğrudan şampiyonluk yarışına soktu. Ahmetli, bitime iki hafta kala 2 puan farkla lider Bieksper Hacırahmanlıspor'un ardından ikinci sırada yer alıyor. Bu şok gelişme ardından Ahmetli Belediyespor cephesinden ne gibi açıklama yapılacağı ise merak konusu.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.