Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SPİL DAĞI MİLLİ PARKI GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ZİYARET EDİLEBİLİR

0

GÜNDEM 4.06.2020 18:04:57 813 0
SPİL DAĞI MİLLİ PARKI GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ZİYARET EDİLEBİLİR
Manisa’da endemik bitki cenneti ve yılkı atlarıyla ünlü Spil Dağı Milli Parkı, korona virüs salgınının etkilerinin hafiflemesinin ardından ziyarete açılıyor. 42 adet kır evinin bulunduğu milli parkta dezenfekte işlemleri yapıldı,  evler misafirler için hazırlandı.
Koronavirüs salgını nedeniyle ziyarete kapatılan Spil Dağı Milli Parkı, yeniden ziyarete açıldı. Doğal güzelliği ile yaz kış ziyaretçi çeken milli parkta kır evleri ve piknik alanları da misafirler için özenle dezenfekte edildi. Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü Spil Dağı Şube Müdürü Halil Ernalçacı, kır evlerinin işleten firma yetkilisi Salih Unayık ile birlikte çalışmaları inceledi. Spil Dağı Milli Parkı Şube Müdürü Halil Ernalçacı, salgına yönelik milli parkta tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti.  Ernalçacı, “Spil Dağı Milli Parkımız covid-19 sebebiyle ziyaretçilere kapatılmıştı. Yeni sezona, yeni normal hayata covid-19 salgınına yönelik tüm tedbirler alınarak başlıyor. Şirket tarafından ve milli parkın teknik desteği ile en iyi hizmet verecek şekilde düzenlenmesi sağlanıyor. Manisa, İzmir halkı güvenli şekilde Manisa Spil Dağı Milli Parkı’nı ziyaret edebilirler. Şu anda alınacak tedbirlerin hepsini aldık” diye konuştu.
Büyük ilgi çeken kır evlerini işleten firmanın yetkilisi Salih Unayık da, 42 adet kır konutunda, piknik alanlarında tüm tedbirleri alarak misafirleri beklediklerini söyledi.
 

ucuz escort


Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.9 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.