"Son Kale Türkiye" Programına Büyük İlgi

0

GÜNDEM 22.03.2017 10:09:20 1027 0
"Son Kale Türkiye" Programına Büyük İlgi

Saruhanlı Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farklılıkların anlatıldığı programda Türkiye´de geçmişten günümüze yaşanan siyasi ve terör olayları da Tiyatral gösteriyle sergilendi. Gösteride 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi de ele alındı.

Etkinliğin sonunda oyuncular tarafından okunan İstiklal Marşı´nın 10 kıtasına tüm salon hep bir ağızdan ellerindeki bayraklarla büyük bir coşku ile eşlik ettiler. İstiklal Marşının bitmesi ile bütün salon oyuncuları ayakta alkışladılar.

Vatandaşların ilgiyle izlediği gecenin sonunda Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı 'Gözyaşı Geceleri' ekibine çiçek verdi.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği

Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor

Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor

Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı

Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği

MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi

Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı

Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor

  • Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
  • Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 11.1 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.