Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Soma'lı Şehit Madenciler Anıldı

301 maden işçisinin hayatını kaybettiği Soma maden faciasının 9. yıldönümünde Şehit madenciler gözyaşları içinde anıldı.

MANİSA- İLÇELER 27.05.2023 15:48:00 1325 0
Soma

 

 

 Şehitlerimizin yakınları ile birlikte kaybettikleri oğulları, babaları, kardeşleri için Soma maden şehitliğine gelen madenci yakınları gözyaşı döktü. Manisa'nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 günü saat 15.20'de Türkiye, 301 maden işçisinin ölümü ile Dünyanın en büyük maden kazalarından birini yaşadı. Büyük facianın üzerinden geçen 9 yıla rağmen Manisa'nın Soma ilçesindeki acı dinmedi. Soma Maden Şehitliğinde 301 maden şehidi için anma programı düzenlendi. 22.Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç, Şehit Gazi Aileleri Koruma ve kalkındırma Derneği Başkan vekili Mehmet Şirin Oyit, Mehmet Büker ve yanındaki heyet ile birlikte AK Parti 27. dönem Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, şehit madencilerin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı. Acılı ailelerle görüşen Arınç ve beraberindeki heyet acılı ailelerin acısını paylaştı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: ' Şehit Madenciler Anıldı
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.