Soma Maden Kazasının Yıldönümü Mesajı

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz Soma Maden Kazasının Yıldönümü Mesajı yayınladı.

GÜNDEM 12.05.2023 13:49:00 2785 0
Soma Maden Kazasının Yıldönümü Mesajı

 

 

Soma İlçemizde meydana gelen ve 301 madencimizin hayatını kaybettiği maden kazasının üzerinden bir yıl daha geçmesine rağmen acısı hala dinmemiştir.
 

Olayın yaşandığı ilk andan itibaren devletimiz, dünyanın en zor ve en anlamlı mesleğini yaparak hem ilimiz ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla yerin metrelerce altında çalışırken şehit olan madenci kardeşlerimizin bıraktığı emanetlere sahip çıkmaktadır.
 

Bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması amacıyla devletimizin, madencilerimizin iş güvenliği başta olmak üzere ekonomik ve sosyal haklarını korumaya devam ettiğini belirterek; 9. yıldönümünde Soma’da yaşamını yitiren madencilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor; acılı ailelerimize sabırlar diliyorum.
Yaşar KARADENİZ
 

Manisa Valisi
 

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

Anahtar Kelimeler: Maden Kazasının Yıldönümü Mesajı
  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.