ŞİŞMANLAR, AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN MİNDERE ÇIKACAK

1

SPOR 29.06.2017 17:53:58 1306 0
ŞİŞMANLAR, AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN MİNDERE ÇIKACAK

Avrupa Judo Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler Avrupa Şampiyonası 30 Haziran – 02 Temmuz 2017 tarihleri arasında Litvanya’nın Kaunas şehrinde yapılacak. Şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Mert Şişmanlar milli takım için mücadele edecek. Şampiyona hazırlıklarını Samsun ilinde bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde tamamlayan yeşil-beyazlı sporcu Türkiye’ye altın madalya ile dönmeyi hedefliyor.

İNANCIMIZ TAM

Şampiyonada Şişmanlar’ın ülkemizi başarıyla temsil edeceğine olan inancını paylaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç,” Katıldığı turnuvalarda takımımızı başarıyla temsil eden Mert Şişmanlar, Litvanya’da altın madalya için mücadele edecek. Şişmanlar’ın şampiyonada İstiklal Marşımızı dalgalandırarak gurur kaynağımız olacağına inancımız sonsuz” dedi.

SPOR SERVİSİ

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.