Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ŞİMŞEK, MİLLETİ KADERİNE TERK ETTİLER"

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek son yaşanan toplumsal ve ekonomik sorunlar karşısında, "İnsanlarımız işçisi memuru, kadını erkeği, genci yaşlısı, topyekün kaderine terkedilmiştir. " dedi.

MANİSA-GENEL 3.08.2023 13:28:00 1215 0
ŞİMŞEK, MİLLETİ KADERİNE TERK ETTİLER

 

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek son yaşanan toplumsal ve ekonomik sorunlar karşısında, "İnsanlarımız işçisi memuru, kadını erkeği, genci yaşlısı, topyekün kaderine terkedilmiştir, milletimiz büyük bir karamsarlık içindedir" dedi.

 

HABER MERKEZİ

 

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek son yaşanan toplumsal ve ekonomik sorunlar karşısında, "Emekliler açlığa, gençler işsizliğe, köylü, işçi, memur kaderine terkedilmiştir, milletimiz büyük bir karamsarlık içindedir" dedi. İşçisi memuru, kadını erkeği, genci yaşlısı her sosyal grubun büyük bir yoksulluk ve yoksunluk içinde olduğunu, toplumsal bir travma yaşandığını, şiddet, cinnet, intihar gibi psikolojik ve psikiyatrik vakaların arttığını belirten İl Başkanı İlkay Şimşek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Milletimizin topyekün yaşadığı tüm bu travmatik durumdan daha vahimi de adaletin çalınmış, demokrasinin gasbedilmiş olmasıdır. Ülkemizin sınırları yol geçen hanına dönmüştür. Sığınmacılar sığınan gibi, mülteciler de mülteci gibi yaşamıyorlar, plansız, programsız bir şekilde, eksik ve yetersiz denetlenerek, öz vatandaşlarımızdan çok daha fazla sosyo-ekonomik hakka sahip olarak, adeta krallar gibi yaşıyorlar. Bizler de oturmuş yerel seçimi konuşuyoruz. Bugüne kadar ne iktidar, ne de anamuhalafet partisi kar topundan çığa dönüşen bu sorunlara çözüm bulamadı, çünkü aramadı, sorunları halı altına süpürmeyi, milleti oyalamayı tercih ettiler. Oylama içinde asılsız, gerçek dışı bilgilerle desteklendi. Bulunduğu söylenen Gabar petrolü ne oldu? Akaryakıta tarihinde görülmemiş büyüklükte zam olarak yansıdı!, Ya doğalgaz ne oldu? Faturasını ödeyemeyen vatandaş soğuklara farklı formül bulma arayışına girdi, eskimiş sobalar yeniden kurulmak için hazırlanıyor. Meydanlarda söylenenler bir bir unutulurken, milletimiz topyekün kaderine terk edilirken, bizler emekliyi, işçiyi, köylüyü, esnafı düşünmek zorundayız, vatandaşa  şeffaf olmalıyız, yaşadığı gerçeği, acısını ve üzüntüsünü paylaşmalıyız, tüm bu sorunların üstesinden yine birlikte geleceğimize olan inancımızı korumalıyız."


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: ŞİMŞEK MİLLETİ KADERİNE ETTİLER"
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.