Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'ne bağlı İshakçelebi Mahallesi'nde karı-koca arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Edinilen bilgiye göre, dün sabah (bu sabah) koca Mevlüt Akkaya (38) ve eşi Sevinç Akkaya ile arasında tartışma çıktı. Daha önce de eşinden şiddet gördüğü iddia edilen Sevinç Akkaya evde bulunan av tüfeği ile kocası Mevlüt Akkaya´yı vurarak olay yerinde öldürdü.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri Akkaya’nın öldüğünü tespit etti. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Mevlüt Akkaya’nın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, S. Akkaya Saruhanlı Jandarma tarafından İfadesi alınmak üzere gözaltına alındı.
ŞİDDET GÖRÜYORDU
Olayın şokunu yaşayan komşuları ise, S. Akkaya'nın uzun zamandan beri eşi M. Akkaya'dan fiziksel şiddet gördüğünü belirtti. Yaşanan olayı anlatan mahalle sakinleri; 'Sabaha karşı silah sesiyle uyandık. Seslerin geldiği yere gittiğimizde M. Akkaya'yı kanlar içinde gördük. Olayı hemen Jandarmaya bildirdik. Eve gelen sağlık ekipleri M. Akkaya'nın öldüğünü belirledi. Zanet karı-koca arasında uzun zamandır tartışmalar yaşanıyordu. S.A. eşinden sürekli şiddet görüyordu. ;kisine de yazık oldu' diye konuştular.
HABER MERKEZİ
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.