Sgk'dan Vatandaşa Tavuklu-Pilav İkramı

0

GÜNDEM 24.05.2016 09:35:20 1505 0
Sgk

Tavuklu-Pilav etkinliğinde İl Müdür Yardımcıları Nejdet Şen, Ali Toraman, Sarıgöl Merkez Müdürü Niyazi Kara, Alaşehir Merkez Müdürü Engin Akkaya, Salihli SGK Müdürü Aynur Ölgün’ü bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.
SGK Salihli Merkez Müdürü Ölgün, “Vatandaşımıza her türlü hizmette varız. Onların takipçilerle değil doğrudan bize başvuruları ile daha hızlı ve net bir hizmet verdiğimizi kanıtladık. Bu haftaki sosyal etkinliklerimiz içerisinde onlara böyle bir ikramda bulunmaktan mutluyuz. Kurumumuza işi düşen herkesin bize direk başvurmasını en kısa zamanda en doğru biçimde hizmet vereceğimizi bilsinler.” dedi.

HABER MERKEZİ

Manisa Derbisinde Gülen Taraf Nurlupınarspor

Gediz Taştı, Büyükşehir Mahsur Kalan 44 Vatandaşı Kurtardı

Ramazan Öncesi 22 Bin Sofraya Büyükşehir Dokunuşu

Başkan Balaban Seyitli’ye Kazandırılan Projeleri İnceledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Her Koşulda Vatandaşın Yanında

Bir Mahalle Daha Sağlıklı ve Kesintisiz İçme Suyuna Kavuşuyor

Başkan Dutlulu’dan Manisa’nın Geleceğine İki Vizyon İmza

Üniversite Öğrencisi Hayal Etti, Büyükşehir Gerçekleştirdi

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.