Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

(SGK) İl Müdürü Yavuz Kurt Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti

0

GÜNDEM 25.02.2021 10:33:26 1278 0
(SGK) İl Müdürü Yavuz Kurt Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği






Kurt, ziyarette Dönem Başkanı Ragıp Güneş ve dernek başkanlarına SGK’nın yaptığı çalışmalardan bahsetti. Sanayicilerle, esnaflarla, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldiklerini ifade eden Kurt, “Türkiye’nin 7 bölgesini temsil eden hemşeri derneklerimizle bir masa etrafında olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu coğrafyada yaşayıp beraber yaşlanıyoruz” dedi. 

Devletin emanet ettiği SGK bayrağını Manisa’da en iyi şekilde taşımak için çalıştıklarını belirten Kurt, “2020 yılı pandemi nedeniyle zor bir yıl oldu. Pandemi global bir kriz. Bütün dünyayı etkilediği gibi ülkemizi de etkiledi. Vatandaşlarımız bu süreçten olumsuz etkilendi. Devletimiz zor durumda olan vatandaşa, esnafa, işletmeciye destek oldu” diye konuştu. 
1 Şubat itibariyle yapılandırma başvurularının sona erdiğini açıklayan Kurt, “Manisa ve ülkemizden yapılandırmaya yoğun ilgi oldu. 31 Mart SGK için ilk taksit zamanıdır. İlk taksiti ödemediğimiz zaman yapılandırma bozuluyor. 31 Mayıs’ta ikinci taksit dönemidir. Ödemezsek yine yapılandırmamız bozuluyor. Ama ondan sonra zamanında ödersek bir takvim dönemi içerisinde 2 taksiti ödeyemedik aksatabiliriz. Diyelim bir ilk iki taksiti ödedim ama ondan sonraki iki taksiti ödeyemedim. Yapılandırma devam ediyor. Yeter ki 3. Taksiti aksatmayalım” diye konuştu.  Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Dönem Başkanı Ragıp Güneş, SGK Müdürü Yavuz Kurt’a Manisa’ya sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.