Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SERDAR TUNCER İZLEYİCİLERİ MEST ETTİ

Ünlü televizyon programcısı ve şair Serdar Tuncer,  8. Uluslararası Yunus Emre Günleri kapsamında Manisalı izleyicisiyle buluşarak Yunus Emre’yi anlattı.

MANİSA- İLÇELER 2.11.2022 19:03:00 914 0
SERDAR TUNCER İZLEYİCİLERİ MEST ETTİ

 

Yunusemre Belediyesi’nin, ünlü Türk Düşünürü Yunus Emre’nin öğretilerini gelecek nesillere aktarmak amacıyla bu yıl 8.sini düzenlediği Uluslararası Yunus Emre Günleri kapsamında ünlü televizyon programcısı ve şair Serdar Tuncer,  söyleşi, şiir ve türkü programı gerçekleştirdi. Programa Yunusemre Belediye Başkanvekili Arif Alkan, Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur ve İhsan Akyel, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir, AK Parti Eski Milletvekili Muzaffer Yurttaş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program kapsamında Tuncer, Yunus Emre’yi anlattı, şiir okudu, türkü söyledi. Etkinliğin sonunda Belediye Başkanvekili Alkan, Serdar Tuncer’e günün anısına çiçek ve tablo hediye etti.


Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Anahtar Kelimeler: SERDAR TUNCER İZLEYİCİLERİ
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.9 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.