Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Şentürk Hoşgül, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı oldu

0

GÜNDEM 8.08.2021 00:32:26 1174 0
Şentürk Hoşgül, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği

Yaptığı açıklamada konuşan Hoşgül, 20 yıla yakın bir geçmişi olan derneğin kuruluşundan bu yana emeği geçen başkan ve yönetim kurullarına teşekkür etti. Şengül, “Manisa’da uluslararası derneklerden biri olan Azerbaycan Kültür ve Dayanışma derneğimiz,  Şehzadeler şehri Manisa’mıza dün olduğu gibi, bugün de yarında, kültürel ve sosyal manada değer katmaya, kazandırmaya devam edecektir. Merkez de yaklaşık olarak 200 haneye sahip olan Azerbaycan Türklerinin  'Birlikte rahmet vardır, ayrılıkta ise azap.' hadisi şerifinden yola çıkarak, birlik ve beraberliğini perçinlemek adına üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Hoşgül, yeni dönemin Manisa'da yaşayan tüm Azerbaycan Türkleri adına ve Manisa adına hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 
Derneğimizin kuruluşundan bu yana ahirete intikal eden büyüklerimize Allah'tan rahmet dileyen hoşgül, sözlerini, 'Bir kere yükselen bayrak bir daha inmez diyerek, bağımsızlık meşalesini yakan Mehmet Emin Resulzade'yi, 'Ben Atatürk'ün esgeriyim diyerek, 'Sen Türk olduğunu unutsanda düşmanın unutmaz' diyen, Ebulfez Elçibey'i, Azerbaycan'ın yeniden inkişafını sağlayan 'Bir millet iki devlet' sözünü zihinlere kazıyan, Haydar Aliyev'i rahmet ve minnetle anarak noktaladı.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.