Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

SEMT PAZARLARI ESKİ GÜNLERİNDE KURULDU

1

GÜNDEM 5.06.2021 13:40:13 1685 0
SEMT PAZARLARI ESKİ GÜNLERİNDE KURULDU


Pazarcı esnafı  cumartesi günleri tezgahını açarken, vatandaşlarda pazarlara giderek alışveriş yaptı. Pazarlarda Türkiye’nin çeşitli bölgeleri ile üretimin başladığı Manisa’da yerli sebze ve meyveler tezgahlardaki yerini almaya başladı. 


Manisa Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Halim Şener, pazaryerlerinin mevcut günlerinde açılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, bütün pazarların eski günlerine dönmesini umut ettiklerini söyledi. Pazarlarda her zaman günlük ve taze ürünlerin bulunduğunu ifade eden Şener, “Manisa’mız başta olmak üzere Türkiye’mizin her yeri birbirinden güzel ürünlerle dolu. Manisa’mızda üretim sezonunu başlamasıyla birlikte yeril ürünlerimizde tezgahlardaki yerini almaya başladı. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla pazarlara gidip alışverişini yapabilir” dedi.  Kademeli normalleşme kapsamında Pazar günleri sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için Pazar günü kurulan Nurlupınar Pazarı ile Horozköy Pazar, Pazartesi günleri kurulacak.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Perşembe 29.3 ° / 15.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.