Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

SEMİCENK MANİSA’YI SALLADI

Yunusemre Belediyesi, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Semicenk’i Manisa’da ağırladı.

27.08.2023 14:08:00 1321 0
SEMİCENK MANİSA’YI SALLADI


 

Yunusemre Belediyesi, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Semicenk’i Manisa’da ağırladı. Binlerce Manisalı Magnesia Alışveriş Merkezi arkasında gerçekleştirilen konserde doyasıya eğlendi.  
 

 

Yunusemre Belediyesi, Bayramı’nın 101. yılını Manisa’da doyasıya kutladı.  Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Ünlü Şarkıcı Semicenk, hayranları ile buluştu. Magnesia Alışveriş Merkezi arkasındaki Yunusemre Etkinlik Alanı’nda düzenlenen konserde binlerce vatandaş, Semicenk’in şarkıları ile coştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde vatandaşlar çok eğlendi. İlk olarak “Düşer Aklıma” parçasını seslendiren Semicenk, daha sonra “Al Sevgilim”,  “Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın” ve birçok şarkıyı seslendirdi. Konserde, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, eşi Dr. Melek Çerçi ile beraber sahneye çıkarak, Semicenk’e çiçek takdim etti.  AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç da eşi Kübra Yeliz Arınç ile beraber sahneye çıkarak Semicenk’e tablo hediye etti. Konserde konuşan Başkan Çerçi, “Cumhuriyetimizin 100. yılında Yunusemre Belediyesi olarak konser düzenledik. Manisa’nın gördüğü en büyük kalabalıktan birisi şuanda burada. Bizim sloganımız Gelecek Nesiller İçin.  Her Şey Gençler İçin…” diye konuştu. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar da böyle bir güzel etkinlik için Başkan Çerçi’ye teşekkür etti.  
 


 


 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: SEMİCENK MANİSA’ SALLADI
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.