Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

SELİMŞAHLAR’DA ÇALIŞMALAR SON SÜRAT

0

GÜNDEM 17.11.2017 18:08:00 1194 0
SELİMŞAHLAR’DA ÇALIŞMALAR SON SÜRAT

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile uzak yakın demeksizin tüm ilçelerdeki altyapı sıkıntılarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ’nin bu çerçevede yürüttüğü çalışmalardan Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesi’ndeki altyapı yenilemeleri de hızla sürüyor. Daha önce kanalizasyon hattı olmayan mahalleye, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekiplerince 14 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi döşeniyor.

“Yeni hattımız sağlıklı ve güzel bir şekilde döşeniyor”

Selimşahlar Mahalle Muhtarı Muammer Konyalı, “Mahallemizde daha önce kanalizasyon hattımız yoktu. MASKİ Genel Müdürlüğü’ne verdiğimiz dilekçe sonrasındaki yazışmalarımız neticesinde mahallemizde altyapı çalışmaları başladı. Eskiden foseptik çukurlarımız vardı. Şimdi sağlıklı ve güzel bir şekilde hattımız döşeniyor. Çalışmalardan memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve tüm yetkililere çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar, var olsunlar” diye konuştu.


Potanın Tarzanları, Çekya Ligi MVP’sini kadrosuna kattı

KURBAN BAYRAMI

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBANBAYRAM

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

  • Cumartesi 36.4 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Pazar 37.6 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.9 ° / 21.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.