SELENDİ'YE İPLİK FABRİKASI GELDİ 

Selendi'de İplik fabrikasına ilk adım atılarak bir ilke imza atıldı.

3.09.2022 17:07:00 2002 0
SELENDİ

 

 


Selendi'de İplik fabrikasına ilk adım atılarak bir ilke imza atıldı.
 

Bursa'dan yatırımcı  Selendi'ye gelerek Openet fabrikası için çalışmalarını tamalayarak tüm detayları yapılmış, önümüzdeki aylarda faaliyete geçmesi  için planlanmış ve yaklaşık yüz kişilik istihdam sağlanması için görüşme tamamlanarak sözleşme imzalandı.
Daha önce atıl durumda bulunan eski tekel depolarını ihale ile alan Hasan Karadaş,  burayı 2018 yılında tekstil fabrikası kurmuştu.
Bugün Bursalı yatırımcı ile tüm detayları konuşarak ikinci ve üçüncü binaları yaklaşık 3 bin metre kare alan için de bulunan depoları  Openet ( iplik ) fabrikası kurulması için sözleşme imzaladılar.
Bundan sonra önümüzdeki günlerde hiç vakit kaybetmeden fabrika için tadilat, tamirat yapılarak iplik fabrikası için gerekli makinaları yerleştirilecek.
Yetkililerden alınan bilgilere göre önümüzdeki günlerde iplik fabrikasında çalışacak işçileri için önbaşvuruların başlayacağı belirtild
i.

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

Anahtar Kelimeler: SELENDİ' İPLİK FABRİKASI GELDİ
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.