SELENDİLİ MUHTARLARDAN DEPREMZEDELERE ÇADIR SOBASI VE ODUN

Selendi Muhtarlar Derneği Başkanı Bünyamin Demir deprem bölgesine gönderilmek üzere çadır sobası temin edilerek deprem bölgesine yola çıktığını söyledi.

MANİSA- İLÇELER 14.02.2023 00:00:00 1419 0
SELENDİLİ MUHTARLARDAN DEPREMZEDELERE ÇADIR SOBASI  VE ODUN

 

 

 

Selendi Muhtarlar Derneği Başkanı Bünyamin Demir deprem bölgesine gönderilmek üzere çadır sobası temin edilerek deprem bölgesine yola çıktığını söyledi.

Başkan Demir, "Selendi Muhtarlar derneği olarak tüm muhtarlarımızın katılımı ile çadır sobası temin edilerek deprem nedeni ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın İlçe kaymakamlığı tarafından tespiti ile yakacak odunuyla birlikte teslim edilecektir. Cenabu allah Böyle bir afeti bir daha göstermesin. "dedi.

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.