Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

ŞEHZADELİ CEMİLE ULUSLARARASI BAŞARIYA DOYMUYOR

Cemile Aykoç, Avrupa Muaythai Şampiyonası'nda zorlu rakiplerini geride bırakarak, gümüş madalyayı Türkiye'ye ve Şehzadeler şehrine kazandırdı.

22.12.2023 15:16:00 986 0
ŞEHZADELİ CEMİLE ULUSLARARASI BAŞARIYA DOYMUYOR

 

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  26 ülkeden 450 sporcunun katıldığı Elit Büyükler Avrupa Muaythai Şampiyonası'nda Türkiye'ye ve Şehzadelere gümüş madalya kazandıran  Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü'nün başarılı sporcusu Cemile Aykoç'u tebrik etti.  
 


Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü'nün başarılı sporcusu Cemile Aykoç, 9 Aralık'ta Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen 26 ülkeden 450 sporcunun katıldığı Elit Büyükler Avrupa Muaythai Şampiyonası'nda zorlu rakiplerini geride bırakarak,  gümüş madalyayı Türkiye'ye ve Şehzadeler şehrine kazandırdı. Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Akif Özer, "Cemile kızımızın bu seneki 4. uluslararası başarısı. Cemile  ülkemizi ve şehrimizi bu yıl dört kez milli takımda temsil ederek milli formanın vazgeçilmezi olduğunu kanıtlamış oldu. Aldığı ulusal ve bölgesel başarıları ise saymakla bitmez.  Kulübümüze ve sporcularımıza vermiş olduğu destekler için Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik başta olmak üzere, antrenörlerimiz ve teknik ekibimize teşekkür ederim"  dedi.
 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de Cemile Aykoç'un başarısını kutlayarak, "Cemile Aykoç, şehrimizi uluslararası alanda en iyi şekilde temsil ediyor. Bu başarı, Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü'nün ve şehrimizin spor potansiyelini bir kez daha ortaya koyuyor. Kendisini ve tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.