Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

ŞEHZADELERİN İLK BUTİK PAZARI VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

Manisa'nın ilk butik pazarı özelliği taşıyan 100 tezgahlık Salı Pazarı, ilk kez kuruldu.

MANİSA- İLÇELER 19.12.2023 17:12:00 1529 0
ŞEHZADELERİN İLK BUTİK PAZARI VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

 

 

 

Şehzadeler Belediyesi'nin, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Pazarcılar Odası işbirliğiyle tarihi Bedesten Meydanı'nda hayata geçirdiği, Manisa'nın ilk butik pazarı özelliği taşıyan 100 tezgahlık Salı Pazarı,  ilk kez kuruldu.  Salı günleri kurulacak olan pazar,  bölgeye hareketlilik getirirken, vatandaşlar da pazardan son derece memnun kaldı.  
 

 

Şehzadeler Belediyesi öncülüğünde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Pazarcılar Odası’nın destekleriyle Bedesten Meydanı’nda sebze meyve, balıkçılar, tavukçular, peynircilerden oluşan Manisa'nın ilk butik pazarı açıldı.  Pazar açılışında Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay da hazır bulundu. Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Manisa’ya böyle bir pazaryerini Manisa’ya kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Bir nebzede olsa Perşembe Pazarını burada tekrar canlandırmak istedik. Burada tezgah açan esnafımız mutlu, alışveriş yapan vatandaşlarımız mutlu. Pazarın kurulmasında büyük emekleri olan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Pazarcı esnafımız için hayırlı olsun” diye konuştu.  
 

Bölgede oturan vatandaşların daha önce sıkça talep ettikleri pazarın açılışı başta bölge sakinleri olmak üzere bölgedeki esnaflarca da memnuniyetle karşılandı. Pazardan alışveriş eden vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür ederek,  pazarın hayırlı olmasını diledi.  
 


 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.