ŞEHZADELERDEN ADIYAMAN'A KURULAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ YİNE YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Bedensel Engelliler Derneği'nin işbirliği, hayırseverlerin destekleriyle 3 akülü tekerlekli sandalye, bir tekerlekli sandalye, kadınlar ve çocuklar için yüzlerce ihtiyaç malzemesi dağıtıldı.

MANİSA- İLÇELER 19.09.2023 12:33:00 1722 0
ŞEHZADELERDEN ADIYAMAN


Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Bedensel Engelliler Derneği'nin işbirliği, hayırseverlerin de destekleriyle temin edilen 3 akülü tekerlekli sandalye, bir tekerlekli sandalye, kadınlar ve çocuklar için yüzlerce ihtiyaç malzemesi, Adıyaman'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Yardımlar, Adıyamanlı depremzedelerin yüzünü güldürdü.
 


 

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından Adıyaman Merkez Eğriçay Parkı'nda depremzedeler için Mobil Aşevi kurup, 168 gün boyunca depremzede Adıyamanlılara sıcak yemek hizmeti veren Şehzadeler Belediyesi, onları unutmadığını bir kez daha gösterdi. Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Bedensel Engelliler Derneği'nin işbirliği, hayırseverlerin de destekleriyle temin edilen 3 akülü tekerlekli sandalye, bir tekerlekli sandalye, kadınlar ve çocuklar için yüzlerce ihtiyaç malzemesi, Adıyaman'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
 


 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  liderliğinde gerçekleştirilen bu önemli yardım dayanışma ve yardımlaşmanın güzel bir örneği olarak kayda geçti. Yardımların ulaştırılması için yoğun bir çaba harcayan Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Adıyaman'daki ihtiyaç sahiplerine el uzatmanın gururunu yaşadı. Başkan Yıldız, yardımların dağıtımı sırasında yaptığı açıklamada, "Engelli bireyler ve ihtiyaç sahipleri için elimizden gelen yardımı yapmak, onların yaşamlarını biraz daha kolaylaştırmak için buradayız. Şehzadeler Belediyesi ve tüm hayırseverlerin desteğiyle bu güzel yardım kampanyasını gerçekleştirdik. Umarım bu yardımlar, Adıyaman'daki ihtiyaç sahiplerine bir nebze olsun umut olur." dedi.
 


 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, "Dayanışma ve yardımlaşma, toplumun en önemli değerlerinden biridir. Adıyaman'daki ihtiyaç sahiplerine yardım etmek, onların yaşamlarını kolaylaştırmak bizim görevimizdir. Bu yardımları ulaştırmak için Manisa Bedensel Engelliler Derneği ile bir araya geldik. İnşallah bu işbirliği daha nice yardım projelerine vesile olur." şeklinde konuştu.
 

Yardımların Adıyaman'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması, şehirdeki insanlar arasında büyük bir memnuniyet ve teşekkür dalgasına neden oldu. Yardım alanlar , kendilerine uzanan yardım eline minnettarlıkla karşılık verdiler.  
 


 

Güzelyurt Mahallesi’nde Aşure Hayrı Birlik ve Beraberlik İçin Yapıldı

Manisa’da 2025 Yılı Kamu Yatırımları 55,5 Milyar TL’ye Ulaştı

Superior Seedless Üzümünde İhracat Sezonu Başladı: Hedef 10 Milyon Dolar

Manisalı Karpuz Üreticisi Dertli: “Bu Yıl Ektiğimiz Para Etmedi”

Soma’da Balıklar İçin Seferberlik: Göletteki Canlılar Kurtarıldı

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek Vefatının 40. Gününde Dualarla Anıldı

CHP Manisa’da Kongre Süreci Başlıyor: “İktidar Yürüyüşümüzü Omuzlayacağız”

Yunusemreli Judocular Türkiye Şampiyonası’ndan Madalyayla Döndü

  • Cumartesi 39.2 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 39.9 ° / 19.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 41.6 ° / 19.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.