Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

ŞEHZADELERDE HUMMALI YAZ MESAİSİ

Şehzadeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki çöp konteynerlerini özel yıkama aracıyla yıkayıp dezenfekte ediyor.

MANİSA- İLÇELER 7.07.2023 15:10:00 1029 0
ŞEHZADELERDE HUMMALI YAZ MESAİSİ

 

Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarına hız veren Şehzadeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki çöp konteynerlerini özel yıkama aracıyla yıkayıp dezenfekte ediyor.
 


 

Şehzadeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,  havaların ısınmasıyla birlikte çöp konteynerlerinde oluşan kötü kokuların önüne geçmek için yoğun bir mesaiye başladı. Ekipler çöp konteynerlerinin çevresinde biriken yağ, kir ve ürün kalıntıları ile benzeri çöplerin çevrede oluşturacağı kötü koku ve kirliliği önlemek amacıyla çöpleri aldıktan sonra özel konteyner yıkama aracı ile konteynerleri yıkanıp dezenfekte ediyor. Çalışma hakkında bilgi veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik şöyle dedi; “Özellikle yaz aylarında Şehzadeler Belediyesi olarak çöp konteynerlerinde oluşan kötü kokuların ve bakterilerin önüne geçmek için yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. Belirli bir program dahilinde ilçemizdeki konteynerleri özel aracımızla yıkayıp dezenfekte ediyoruz. Şehzadelerde yaşayan halkımızın konteynerlerin sebep olacağı kötü kokulara maruz kalmaması için onların da bize yardımcı olmasını istiyoruz. Vatandaşlarımız evsel atıklarını su sızdırmaz çöp poşetleri ile birlikte ağızları bağlı bir biçimde konteynerlere atarlarsa kötü kokuların, bakteri ve  haşere üremesini önceden engellemiş oluruz”  
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: ŞEHZADELERDE HUMMALI MESAİSİ
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.