Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

ŞEHZADELERDE HAFTA SONU MUAYTHAİ HEYECANI YAŞANACAK

Şehzadeler Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşecek olan bu etkinlik, Türkiye'nin en iyi Muaythai sporcularını aynı sahada bir araya getirecek.

MANİSA- İLÇELER 21.09.2023 10:03:00 1317 0
ŞEHZADELERDE HAFTA SONU MUAYTHAİ HEYECANI YAŞANACAK

 

Türkiye Muaythai Federasyonu Spor Toto Muaythai Süper Ligi'nin heyecan verici 1. Ayağı için hazırlıklar tamamlandı. Şehzadeler Belediyesi'nin büyük destekleriyle düzenlenecek olan etkinlik, sporseverleri Cumartesi günü  
Kurşunlu Han'da buluşturacak.
 


Türkiye Muaythai Federasyonu, dövüş sporlarının en etkileyici dallarından biri olan Muaythai'nin büyüleyici dünyasını tüm vatandaşlara tanıtmak amacıyla büyük bir organizasyona imza atıyor. 23 Eylül 2023 tarihinde saat 19:00'da Kurşunlu Han'da gerçekleşecek olan etkinlik, sporseverlerin ve Muaythai tutkunlarının büyük ilgisini çekmeye aday. 

Şehzadeler Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşecek olan bu etkinlik, Türkiye'nin en iyi Muaythai sporcularını aynı sahada bir araya getirecek. Heyecan dolu dövüşler, teknik ustalıklar ve mücadele dolu anlarla dolu bir gece olacak. Etkinliğe tüm vatandaşlar davetlidir. Muaythai'nin gücünü ve tutkusunu yaşamak için 23 Eylül 2023 tarihini ajandanıza işaretleyin ve saat 19:00'da Kurşunlu Han'a gelin. Büyük bir Muaythai deneyimi ve sporun ruhu için bu etkinliği kaçırmayın!
 


 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.