Şehzadeler'de Dünya Yürüyüş Günü ve Dünya Kalp Günü Etkinliği

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürlüğü sağlıklı yaşam için ortaklaşa bir etkinlik düzenledi.

MANİSA-GENEL 2.10.2023 11:21:00 1861 0
Şehzadeler

 

 

Avrupa Spor Haftası, Dünya Yürüyüş Günü ve Dünya Kalp Günü kapsamında yürüyüş ve egzersiz gerçekleştirildi. 

8 Eylül Futbol Sahasında düzenlenen programda Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Müjde İlgün ve müdürlük personeli Jimnastik Antrenörü Meral Demir eşliğinde egzersiz hareketleri yaptılar. Ardından futbol sahasında yürüyüş gerçekleştirdi.  
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, müdürlük olarak insanların sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında il genelinde vatandaşlar için çeşitli sportif etkinlikler düzenlediklerini belirtti. 7’den 70’e herkesi sporla buluşturduklarını kaydetti. Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte bu programı yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. 
Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Müjde İlgün ise desteklerinden dolayı Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk nezdinde Şehzadeler İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne, emeği geçenlere teşekkür etti. İlgün, herkesi sağlıklı olmaya davet etti

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.