Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

ŞEHZADELERDE BELEDİYE BAŞKANLIK ADAYLIĞI İÇİN ZİYA ÇİÇEK İSMİ ÖNE ÇIKIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa teşkilatında ve kulislerde Şehzadeler Belediye Başkanı adaylığı için Ziya Çiçek ismi konuşulmaya başlandı.

MANİSA-SEÇİM 21.10.2023 20:43:00 2586 0
ŞEHZADELERDE BELEDİYE BAŞKANLIK ADAYLIĞI İÇİN ZİYA ÇİÇEK İSMİ ÖNE ÇIKIYOR

 

Türkiye 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimini geride bırakır bırakmaz gözler 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere çevrildi. 

 

Yaklaşan seçim için adaylar ve aday adayları belli olmaya başladı. Belirlenmeye başlayan adaylar ve aday adayları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Manisa teşkilatında ve kulislerde Şehzadeler Belediye Başkanı adaylığı için Ziya Çiçek ismi konuşulmaya başlandı.

Manisa'da çokça tanınan ve daha önce pek çok lisede okul müdürlüğünün yanısıra Eğitim -Sen yöneticiliği yapmış olan 38 yıllık eğitimci Ziya Çiçek ismi Manisa'da şehzadeler için belediye başkan adaylığı için konuşulmaya başlandı. Mart ayında yapılacak olan belediye seçimleri için ismi konuşulmaya başlayan Ziya Çiçek CHP'den aday olacağı söyleniyor. Öte yandan adaylık için Ziya Çiçek ismi konuşulması kimileri tarafından sürpriz olurken kimileri tarafından heyecanla karşılandı. 5 Kasım 2023'te yapılacak olan  38.Cumhuriyet Halk Partisi kurultayı'ndan sonra Ziya Çicek isminin Şehzadeler Belediye Başkan adaylığı için kesinlik kazanacağı iddiası gündemde olup her kesimden ve her partiden destek alabileceği söylemleri aldığımız bilgiler arasında yer alıyor.

Ziya Çiçek Kimdir?
Ziya Çiçek 1963 yılında Bitlis'te doğdu. Ailesi ile Manisa'ya gelen Çiçek Eğitim hayatına Manisa'da başladı. İlköğretim, ortaöğretim ve lise hayatını Manisa'da devam eden Çiçek Marmara üniversitesi coğrafya bölümünü kazandı. Başarılı geçen üniversite hayatından sonra Coğrafya bölümünden de mezun oldu. Eğitimcilik hayatına başlayan Ziya Çiçek Şehitler Ortaokulu - Yeniköy Ortaokulu - Bozköy Ortaokulu - Fatih Anadolu Lisesi Ve Manisa Lisesi gibi pek çok okulda hem öğretmenlik hemde okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Bulunduğu görev süreçleri boyunca da Çankırı - Kızılırmak'ta Eğit-Sen kuruculuğu yaptı. Manisa Saruhanlı'da Eğitim-Sen yöneticiliği mevcut olan Ziya Çiçek'in 32 yıllık Sendika üyeliği de Mevcut. Ziya Çiçek Evli ve üç çocuk babası olup Manisa'da ikamet etmektedir.

 

Mehmet Tekin


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.