Şehzadeler’de Fırınlara Hijyen ve Gramaj Denetimi

Şehzadeler Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelindeki fırınlarda gramaj ve hijyen kontrolleri yaptı; kurallara uymayan işletmelere yasal işlem başlatıldı.

GÜNDEM 30.08.2025 18:12:16 274 0
Şehzadeler’de Fırınlara Hijyen ve Gramaj Denetimi

      (MHA)  Şehzadeler Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelindeki fırınlarda gramaj ve hijyen denetimi yaparak vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasını sağladı. Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki fırınlarda hijyen ve gramaj denetimi gerçekleştirdi. Vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için yapılan kontrollerde, ekmeklerin gramajı tartıldı, işletmelerin temizlik kuralları ve ruhsat durumları kontrol edildi. Kurallara uymayan işletmeler hakkında yasal işlem başlatıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirterek, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmesi bizim için öncelikli bir konudur. Zabıtamız rutin olarak fırınları ve gıda işletmelerini denetlemeye devam edecek. Hemşehrilerimizin hakkını korumak ve güvenli alışveriş ortamı sağlamak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.

Turgutlu’da 8 Mart’a Özel Zumba Etkinliği

Kervan Yolu Prestij Caddesi Oluyor

Manisa’da Fabrika Soygunu Operasyonu: 7 Tutuklama

Akhisar Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı Gerçekleşti: Başkan Kayserili’den Güncel Açıklamalar

Manisa’da Kaçakçılık Operasyonu: 2 Tutuklama

Manisa’da Aranan Şahıs Operasyonu: 4 Tutuklama

Manisa’da Narkotik Operasyonu: 85 Tutuklama

Sarıgöl’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

  • Çarşamba 4.8 ° / 0.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 4.1 ° / -1.6 ° Güneşli
  • Cuma 5.8 ° / 0.5 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.