Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ŞEHZADELER ZİRAATE DEVA ZİYARETİ

DEVA Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Burak Karasu, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Evren Yar'ı ziyaret etti.

MANİSA- İLÇELER 2.12.2022 01:16:00 1027 0
ŞEHZADELER ZİRAATE DEVA ZİYARETİ

 





DEVA Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Burak Karasu beraberinde il ve ilçe yöneticileri ile TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Evren Yar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Ziyarette DEVA Partisi İl Sekreteri Cüneyt Taylan, İl Sivil Toplum İlişkileri Başkanı Tülin Ekiz, İl Kadın Çalışmaları Başkanı Filiz Kayatepe, Şehzadeler İlçesi Bilgi ve İletişim Başkan Yardımcısı Yahya Kaplan da hazır bulundu.

Şehzadeler İlçesi Sivil Toplum İşleri Başkan Yardımcısı Dilek Doğan'ın organizasyonu ile gerçekleşen ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Evren Yar, ülke genelinde yaşanan tarımsal sorunlara ve özellikle kontrolsüz tarıma değindi. Tarımsal faaliyetlerde yaşanan sıkıntıların ele alındığı görüşme sonrasında Şehzadeler İlçe Başkanı Karasu tarafından Başkan Yar'a DEVA Partisi Tarım Eylem Planı'nın yer aldığı yayın takdim edildi.

 

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: ŞEHZADELER ZİRAATE ZİYARETİ
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.