Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ŞEHZADELER TOKİ KONUTLARI TESLİME BAŞLADI

Manisa’da Şehzadeler Belediyesi işbirliği ile yapılan 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başladı.

MANİSA- İLÇELER 2.06.2023 18:22:00 1193 0
ŞEHZADELER TOKİ KONUTLARI TESLİME BAŞLADI

Toplu Konut İradesi Başkanlığından tarafından hayata geçen 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Manisa’da Şehzadeler Belediyesi işbirliği ile yapılan 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başladı.

 

  Sancaklıbozköy Mahallesi’nde yapılan konutlardan 24 Mayıs itibariyle 200 tanesinin anahtarı hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Uygulama Şube Müdürü Onur Gürses, “Manisa ilinde yapımına başladığımız konutların hızlı bir şekilde projelerini bitirmeye devam ediyoruz. Bugün yapımı tamamladığımız projelerimizden 100 bin konut sosyal konut kapsamında yapmış olduğumuz Manisa ilinde Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nde 396 adet 2+1 sosyal konut, 14 adet dükkan, camisi, sosyal donatısı, parklarıyla, bahçeleriyle teslimi yapmaktayız. Buradaki konutlarımız 24 Mayıs itibariyle hak sahiplerine teslim edilmeye başlanmış olup 16 Haziran’a kadar da teslim edilmeye devam edecektir. Bugün itibariyle güncel olarak 200 kişi anahtarını teslim almıştır. Konutlarımız geniş bir salon yaklaşık 21-22 metrekare. 12 metrekare ebeveyn odası, 10 metrekare çocuk odası, 12 metrekare de geniş ferah bir mutfaktan oluşmaktadır. İçerisinde temel ihtiyaçlarını karşılayacağımız balkan, banyo, alaturka tuvalet ve çamaşır makinelerini ayrı bir alana almak için değişik alanlar yapılmıştır. Yaklaşık olarak dairemiz 68 metrekare olup brüt 83 metrekareden oluşmakta. Binalarımız her katta 4 daire olacak şekilde içinde çöp şutu, insanların artık rahatça çöplerini evlerinde tutmadan atabilecekleri her katta çöp şutu bacaları yapılmıştır. Bugün itibariyle Manisa ilende teslim ettiğimiz 100 bin konut kapsamındaki 2+1 dairelerimizin hak sahiplerinin mutluluğunu gördükçe TOKİ olarak da bizde onlarla beraber mutluluklarını paylaşmaktayız” diye konuştu. 
Hak sahiplerinden Sabahattin Uçak, “Mutluyum, huzurluyum. GK2 Blok 9 Nolu Daire çıktı. Daha henüz daireyi gezmedim. Yıllar sonra ilk defa bir eve kavuştum. Fiyatlar piyasa koşullarına göre uygun” dedi. 
Ahmet-Ergül Ercan çifti, “Allah devletimizden, milletimizden razı olsun. Sevinçliyiz yani bizim için çok iyi oldu. Kiralar yüksekti başlarda. Şimdi iyi oldu. Biz ödemeye başladık zaten. Daha önce evi gezdik. Hayırlısı olsun. Bizim evimiz vardı daha önceden 15 yıldır kirada duruyorduk. Başta türlü ev sahibi olamazdık” dedi. 
Selami- Tuğba Yazıcı çifti çocukları Erdem, Ali Ekrem ve Yağmur ile birlikte çok mutlu olduklarını söylediler. Tuğba Yazıcı, “Ben Reis’e çok teşekkür ederim. Şuan kalbim öyle çarpıyor ki nefes alırken zorlanıyorum. Annemizin, babamızın bize sağlayamadığı imkanı bize sağladı. Allah razı olsun. Rabbim önündeki bütün zaferleri nasip etsin ona, yanındaki dava arkadaşlarına şuan canımı ver deseler verirdim çünkü çocuklarım çok mutlu. Allah bin kere razı olsun. Evi gezmedik gezeceğiz inşallah. Her konuda yardımcı oldular. Eşim kaza geçirdiğinde bütün umutlar tükenmişti. Rabbim rast getirdi. Elhamdüllah toparladık. 

 

Öyle bir şey ki anlatılacak bir şey değil. Elim ayağım titriyor. Ailelerimizin uzak durduğu dönemde devletimizden her şekilde yardım aldık. Allah razı olsun. Rabbim önlerini açık etsin. Biz her zaman arkasındayız kıyamete kadar. Bayrak inmesin devlet durmasın” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: ŞEHZADELER KONUTLARI TESLİME BAŞLADI
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.