Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Şehzadeler ’den önce açılış sonra iftar

Şehzadeler Belediyesi tarafından Çavuşoğlu Mahallesinde yaklaşık 3 Milyon TL Bedelle yapılan Çok Amaçlı Salon, Muhtarlık binası ve Doktor evi düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

MANİSA- İLÇELER 4.04.2023 00:00:00 1034 0
Şehzadeler ’den önce açılış sonra iftar

 

 

 

Açılışı yapılan tesislerin Çavuşoğlu Mahallesi ve civar mahallelerde vatandaşlara hizmet vereceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Yeni ve güzel bir tesisi daha halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Projenin açışının ardından mahalle meydanında kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar yapıldı.

Şehzadeler Belediyesi tarafından Çavuşoğlu Mahallesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Salon, Muhtarlık binası ve Doktor Evi projesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çavuşoğlu Mahallesinde düzenlenen açılış törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Tarım İl Metin Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Şehzadeler İlçe Müftüsü Adem Dobur, Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, Çavuşoğlu Muhtarı Fahri Sağır ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“MAHALLEMİZİN EN ÖNEMLİ SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU”

Yapılan tesis ile Çavuşoğlu Mahallesinin önemli bir sorununun çözüme kavuştuğunu ifade eden Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Fahri Sağır “Böylesine güzel bir projeyi mahallemize kazandırdıkları için Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde böyle bir proje ihtiyacının olduğunu ifade ettikten hemen sonra çalışmalara başlayan değerli belediye başkanımız hızlı bir şekilde önce mahallemizin meydanın bulunan bu alanı belediye olarak satın alınmasını sağladı. Sonrasında da hızlı bir şekilde inşaat yapım çalışmalarına başladı ve ortaya böylesine güzel bir eser çıktı. Bu güzel eser ve tüm hizmet için Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇAVUŞOĞLU MAHALLEMİZE ÖNEMLİ BİR ESER KAZANDIRDIK”

Çavuşoğlu Mahallesinin önemli bir ihtiyacının bu tesisle giderildiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Böyle güzel bir tesisin açışında burada sizlerle bir arada bulunmaktan çok mutluyum. Çavuşoğlu Mahallesi diğer mahallelerimiz gibi sevdiğimiz önem verdiğimiz mahallelerimizde biri. Şehzadeler Belediyesi olarak kurulmuş olduğumuz 2014 yılından bugüne kadar Çavuşoğlu Mahallemizin tüm ihtiyaçlarını yerine getirebilmek için çaba sarf ettik. Mahallemizdeki Cami ve okulun tamirat ve tadilatlarını yaptık. Mahallemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı her zaman ziyaret ettik.

Bildiğiniz gibi eski kullanılamayan durumda olan metruk bir imam evi vardı. Belediye olarak o evi yıkarak yerine yenisini yaptık. Mahallemizin ihtiyaç duyulan alanlarında yaptığımız çalışmayla 5 bin metrekare parke taşı kaplaması gerçekleştirdik. Şehzadeler Belediyesi olarak başlattığımız ova yolu düzenleme çalışmalarını Çavuşoğlu Mahallemizde de gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra 5 kilometre ova yolu asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. Mahallemizde böyle bir tesis ihtiyacı vardır, Şehzadeler Belediyesi olarak ilk etapta bu alanı satın aldık. Hızlı bir şekilde projelerimizi hazırladık ve ihalemizi yaptık. Zemin etüt çalışmaları esnasında zeminin 300 bin TL bedelle jet grout tekniği ile sağlamlaştırma çalışması yaptık.

810 metrekarelik arsa üzerine Çok Amaçlı Salon, Muhtarlık binası ve Doktor Evi binalarının yapımı ve iç tefrişat ile birlikte yaklaşık 3 Milyon TL’ye mal olan bu güzel eserimizi bu gün halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu güzel tesisimizde hem vatandaşlarımız hem de öğrencilerimiz tüm etkinliklerini yapabilecekler. Rabbim sağlık ve afiyet içerisinde bu eserlerden tüm halkımızın istifade etmesini nasip etsin” dedi.

“ŞEHZADELER’E AİLE SICAKLIĞI İLE HİZMET EDİYORUZ”

Açılışı yapılan eserin Çavuşoğlu ve civar mahallelerin önemli bir ihtiyacını gidereceğinin altını çizen Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara “Şehzadeler İlçesinde kurum ve kuruluşlarımız ile bir aile sıcaklığı içerisinde vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bugün böylesine güzel bir tesissin açılışı için sizlerle bir aradayız. Çavuşoğlu Mahallemizde böylesine güzel bir eserin eksikliği hep hissediliyordu. Ancak bu yapılan proje ile hem Çavuşoğlu Mahallemiz hem de civar mahallelerimiz güzel bir esere kavuşmuş olacak. Bu güzel projenin hayata geçmesini sağlayan değerli belediye başkanımız Ömer Faruk Çelik ve ekibini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından yapımı tamamlanan eserlerin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra Başkan Çelik ve beraberinde ki heyet yapılan tesislerde incelemelerde bulundular. Açılış programının ardından Şehzadeler Belediyesinin Mahalle meydanında kurduğu iftar sofrasında protokol üyeleri ve mahalle sakinleri hep birlikte iftar açtılar.


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Şehzadeler açılış sonra iftar
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.