Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Şehzadeler de İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleşti

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara Başkanlığında, kurum amirlerinin katılımıyla 2023 Ağustos ayı İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

MANİSA- İLÇELER 8.08.2023 14:23:00 364 0
Şehzadeler de İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleşti

 

 

Şehzadeler Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Şehzadeler İlçe Nüfus Müdürü Aydan Tüfenkoğlu için veda programı düzenlendi. 4 yıldır Şehzadeler’de görev yapan Aydan Tüfenkoğlu, Turgutlu’ya atandı. Kaymakam Çaykara, Tüfenkoğlu’na bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti,  başarı belgesi ve tablo takdim etti. 
Kaymakam Çaykara, “Rabbim yeni görev yerinde güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Şehzadeler her zaman onun evidir” dedi. 
Toplantının hayırlı olmasını dileyen Çaykara, türbelerle ilgili çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Türbelerin temizliği ile ilgili kurumların el vererek çalışma yapacağını kaydetti. Web sitesi kurulacağını belirten Çaykara, siteye girildiğinde o türbeyle ilgili bilgilerin alınabileceğini söyledi. 
Şehzadeler İlçe Nüfus Müdürü iken Turgutlu’ya atanan Aydan Tüfenkoğlu, Şehzadeler’de bir aile ortamında görevini sürdürdüğünü vurguladı, desteklerinden dolayı başta Kaymakam Çaykara ve daire müdürlerine teşekkür etti. Toplantıda kurum müdürleri kurumlarıyla ilgili bilgiler verdi.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.