Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Şehzadeler CHP Hakan Gürtunca ile devam dedi

CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı 4. Olağan İlçe Kongresi Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonunda yapıldı.

MANİSA- İLÇELER 27.08.2023 15:08:00 1337 0
Şehzadeler CHP Hakan Gürtunca ile devam dedi

 

 

25 Ocak 2020 tarihinden beri ilçe başkanlığı görevini sürdüren Hakan Gürtunca, tek listeyle gerçekleşen kongrede tekrar başkan seçildi. Divan Başkanlığına Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin seçildi.

CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, CHP Şehzadeler’in demokrasi şölenine katılan herkese teşekkür etti. 3,5 yılı aşkın süredir partiyi, şehre hizmet verdiklerini ifade eden Gürtunca, “Görev süresi boyunca meydana gelen pandemi, orman yangınları, birçok ilimizde yaşanan deprem felaketleri ve sayamadığımız birçok olumsuzluklara rağmen halkımızın yanında olmaya çalıştık. Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler İlçe Örgütü olarak halkımızın sorunlarını dile getirip çözüm önerilerimizi hem yerelde hem de ülke çapında defalarca gündeme getirdik. Göreve geldiğimiz günden itibaren katılımcı, demokratik ve dinamik bir örgütlenme anlayışı ile hareket ettik. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve lise komisyonlarımızla istişare halinde olduk” dedi.
Partide üye sayısını artırdıklarını belirten Gürtunca, aynı zamanda oy oranında ise Manisa’da oyunu en fazla artıran ilçe olduklarını kaydetti. Gürtunca, AK Parti’nin kalesi olarak kabul edilen Şehzadeler’de AK Parti ile oy oranı farkını 1 puanın altına indirdiklerini vurguladı. Gürtunca, 2018’de yüzde 23,93 olan CHP’nin oy oranını yüzde 5,36 artırarak 2023’te yüzde 29,29’a çıkardıklarını açıkladı. Gürtunca,  seçimlerde elde edilen oy oranlarını tablo eşliğinde kongrede delegelere anlattı. 
Şimdiki hedeflerinin 7 ay sonra 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde olmak olduğuna dikkat çekerek, hep beraber çalışarak Şehzadeler Belediyesi burçlarına ilk defa 6 oklu parti bayrağını dikip ilçeye halkçı belediyeciliği hediye etmek istediklerini söyledi. Konuşmaların ardından seçime geçildi. Hakan Gürtunca, delegelerin oylarıyla yeniden başkan seçildi. Kongreye CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP Manisa İl Başkanı Ali Kuyumcu, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Heval Turan, CHP eski il başkanlarından Semih Balaban, eski milletvekilleri, eski il başkanları ve partililer katıldı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Şehzadeler Hakan Gürtunca devam
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.