Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NİN MOBİL AŞEVİ ADIYAMAN'DA İÇLERİ ISITMAYA BAŞLADI

Şehzadeler Belediyesi'nin depremzedelere sıcak çorba ve yemek çıkarması için Adıyaman'a gönderdiği 5 bin kişi kapasiteli mobil aşevi, ilk çorbasını yaparak içleri ısıtmaya başladı.

MANİSA-GENEL 10.02.2023 00:00:00 1073 0
ŞEHZADELER BELEDİYESİ

 

 

 

Şehzadeler Belediyesi'nin depremzedelere sıcak çorba ve yemek çıkarması için Adıyaman'a gönderdiği 5 bin kişi kapasiteli mobil aşevi, ilk çorbasını yaparak içleri ısıtmaya başladı. Belediyenin tüm imkan ve gücünü depremzedeler için seferber ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik " Yüzyılın afetini yaşıyoruz ancak bu zor günleri de birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza inanıyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız. Şehzadeler Belediyesi olarak bizden ne talep ediliyorsa yerine getirmenin çaba ve gayretinde olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Kahramanmaraş merkezli on ilimizi etkileyen deprem felaketinin hemen akabinde harekete geçen Şehzadeler Belediyesi, depremzedeler için seferberlik ilan etti. Belediyenin 21 araç ve 46 personeli deprem bölgeleri Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'a yaraları sarmak için gönderilirken, onlarca araç ve yüzlerce personeli de Şehzadelerde yardım kampanyaları kapsamında vatandaşlardan gelen yardımları toplamak, tasnif etmek ve bölgeye göndermek için mesai yapıyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin depremzedelere sıcak çorba ve yemek çıkarması için 5 gönüllü aşçı ile birlikte Adıyaman'a gönderdiği 5 bin kişi kapasiteli mobil aşevi, bölgeye ulaştı ve hizmet vermeye başladı. Adıyaman merkez Eğriçay Parkı'nda oluşturulan toplanma merkezinde konuşlanan mobil aşevi, ilk sıcak çorbasını da pişirerek depremzede vatandaşlarımızın içlerini ısıttı. Bugün ( 9 Şubat 2023) sabah saatlerinde pişirilen sıcak çorbaya akşam saatlerinde ise ilk sıcak yemek eklenecek. Depremzede vatandaşlar için akşam menüsünde kuru fasülye ve pilav olacak.

Depremin ilk anlarından itibaren AFAD ile irtibat halinde olarak Şehzadeler Belediyesi'nde teyakkuza geçtiklerini hatırlatan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, gelen talepler doğrultusunda bölgenin ihtiyacı olan araç, gereç, personel ve yardım malzemesini hızla bölgeye gönderdiklerini söyledi. Belediyenin 21 araç ve 46 personelinin Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'da; onlarca araç ve yüzlerce personelin de Şehzadelerde depremzedeler için mesai yaptığını anımsatan Başkan Çelik "Yüzyılın afetini yaşıyoruz ancak bu zor günleri de birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza inanıyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız. Şehzadeler Belediyesi olarak bizden ne talep ediliyorsa yerine getirmenin çaba ve gayretinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yüzyılın felaketinde yaraların sarılması için gerek deprem bölgesinde gerekse de ilçemizde görev yapan mesai arkadaşlarıma, depremden etkilenen illerdeki arama kurtarma ve yardım faaliyetlerinde görev alan kamu personeli ve ekiplerimize, başlatılan yardım kampanyalarına destek veren Manisalı hayırseverlerimize, gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız." dedi.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.