Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDEN ADIYAMAN'A 35 BİN EKMEK

Depremzedelere sıcak yemek çıkarılması için önceki gün 5 bin kişilik mobil aşevini Adıyaman'a gönderen Şehzadeler Belediyesi, bu kez de bölgeye aşeviyle bağlantılı 35 bin ekmek gönderdi.

MANİSA- İLÇELER 10.02.2023 00:00:00 1159 0
ŞEHZADELER BELEDİYESİ

 

 

 

Depremzedelere sıcak yemek çıkarılması için  önceki gün 5 bin kişilik mobil aşevini  Adıyaman'a gönderen Şehzadeler Belediyesi, bu kez de bölgeye aşeviyle bağlantılı 35 bin ekmek gönderdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  "Şuana kadar elliye yakın personelimiz araç ve ekipmanlarıyla bölgeye gönderilmiş durumda. Bundan sonra da Şehzadeler Belediyesi olarak  tüm imkanlarımız ve gücümüzle bölgedeki vatandaşlarımız için çaba ve gayret sarfedeceğiz. Ne ihtiyaç varsa göndermeye devam edeceğiz." dedi .

Kahramanmaraş merkezli on ilimizi etkileyen deprem sonrasında bölgedeki vatandaşlara yardım için seferberlik ilan eden Şehzadeler Belediyesi,  bölgeye gönderdiği personel, araç, ekipman ve yardımlara her gün bir yenisini ekliyor. Depremzedelere sıcak yemek çıkarılması için  önceki gün 5 bin kişilik mobil aşevini  Adıyaman'a gönderen Şehzadeler Belediyesi, dün de kurulacak aşevi için Manisalı fırıncılar, hayırseverler ve belediyenin katkılarıyla temin edilen 35 bin ekmek gönderdi. Hazırlanan yardım tır  belediye şantiyesinden bölgeye uğurlandı.  

Yaşanan deprem felaketinin ardından Şehzadelerde bir seferberlik ikan ettiklerini dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik şöyle konuştu; " AFAD'la koordineli olarak  kurtarma ekiplerimizi, araçlarımızı, personellerimizi gönderdik.  Her gün bölgeye bir sevkiyat yaptık. Son olarak 4 araçlık bir ekibimizi yola çıkarmıştık. Adıyaman'a doğru yoldalar. Şehzadeler Belediyesi olarak gönüllülerimizin de desteğiyle Adıyaman'da bir mobil aşevi kuruyoruz.

Pişirilecek gıda maddelerini taşıyan bir kamyon, mobil aşevimiz ve iki de aracımız var konvoyda. Bugün de bu aşevimizle bağlantılı olarak 35 bin ekmek gönderiyoruz.

Bölgede doğalgaz ve elektrik kesintisi sebebiyle fırınlarda ciddi bir üretim problemi var. Bu noktada bölgeye yakın illerdeki fırınlarla anlaşma çalışmalarımızı yürütürken  Manisalı fırıncılarımız,  hayırseverlerimiz de bize destek verdiler. Onların destek ve gayretiyle  35 bin ekmeği temin edip yükledik.

Araçta  iki de büyük çadırımız var. Sunumların yapılabilmesi için. Jeneratör, aydınlatma sistemi, çay ocağı var.

 


 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.