Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDE HUMMALI DEPREM SEFERBERLİĞİ

Şehzadeler Belediyesi ekipleri, depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında yapılan yardımları bölgeye ulaştırmak için hummalı bir çalışma yürütüyor.

MANİSA- İLÇELER 8.02.2023 00:00:00 1092 0
ŞEHZADELER BELEDİYESİ

 

 

 

Şehzadeler Belediyesi ekipleri, depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında yapılan yardımları bölgeye ulaştırmak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Vatandaşların belediyeye getirdiği ya da evlerinden alınmasını istediği yardım paketleri, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere  toplanma merkezine hummalı bir çalışmayla ulaştırılıyor.  

Manisa Valiliği öncülüğünde depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Hayırsever Manisalılar hazırladıkları yardım paketlerini bölgeye ulaştırmak üzere yetkililere teslim edebilmek için bir birleriyle yarışıyor. Şehzadeler Belediyesi de ekiplerini bu kampanya kapsamında seferber etti.  Belediye görevlileri,  vatandaşların gerek belediye Beyaz Masa birimine getirdiği gerekse de evinden teslim etmek isteği paketleri  alarak toplanma merkezine ulaştırmak için hummalı bir çalışma yürütüyor.  Toplanma merkezine ulaşan paketler burada tasnif edilerek  kamyonlara yükleniyor ve deprem bölgelerine sevk ediliyor.  

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye olarak depremin hemen akabinde deprem bölgesinde görev yapmak üzere  12 araç, alet ekipman ve 25 personelden oluşan bir konvoy gönderdiklerini hatırlatarak,  belediye personellerinin depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında da seferber edildiğini söyledi.  Vatandaşların yardım bölgesine göndermek  istediği yardım paketlerini  belediye çalışanlarının evlerden tek tek toplayarak  toplanma merkezine ulaştırdığı bilgisi veren Başkan Çelik  "Gün tek yürek tek bilek olma günüdür dedik ve bütün personellerimizle seferber olduk.  Gerek vatandaşlarımızın belediyemiz Beyaz Masa birimine getirdiği gerekse de evlerden arkadaşlarımızın topladığı yardımlar  Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkililerine teslim ediliyor ve tasniflenerek bölgeye ulaştırılıyor. Hayırsever Manisalılara kampanyaya verdikleri destek için teşekkür ediyorum.  Yardımların bölgeye ulaşması için canla başla çalışan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Bu zor günleri de birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza inanıyorum. Rabbim daha beterinden korusun.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.