Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDE DAVUL ZURNALI ZAM SEVİNCİ

İmzalanan toplu iş sözleşmesine sevinen belediye çalışanları,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e belediye önünde sürpriz yaparak,  davullar ve zurnalar ile karşıladı.

MANİSA- İLÇELER 1.08.2022 16:27:00 1383 0
ŞEHZADELER BELEDİYESİ

 

Şehzadeler Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş görüşmelerinin mutlu sonla noktalanmasının ardından Şehzadeler Belediyesi'nde en düşük işçi maaşı 8 bin 216 TL'ye yükseldi. İmzalanan toplu iş sözleşmesine sevinen belediye çalışanları,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e belediye önünde sürpriz yaparak,  davullar ve zurnalar ile karşıladı.

 

Şehzadeler Belediyesi'nde imzalanan toplu iş sözleşmesi sonrasında aldıkları zamma sevinen belediye çalışanları,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i belediye önünde davul ve zurnalar ile karşıladı.  Hizmet İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Okan Rahmi Polat ve Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız'ın da hazır bulunduğu kutlamada belediye çalışanları kurban kestirip lokma döktürdü,  davul zurna çaldırıp gönüllerince oynayarak aldıkları zammı kutladı.

 

Hizmet İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Okan Rahmi Polat, Başkan Çelik'e teşekkürlerini sunduğunu ifade ederek " Başkanımız işçiye tavrıyla gönüllerimizi ihya etti. Her zaman dediğimiz gibi Gönüllerin Başkanı olduğunu bir kez daha gösterdi. Allah razı olsun" dedi.

 

Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ise görmeyi istedikleri arzuladıkları bir tablo ile karşı karşıya olduklarını ifade ederek "Bu tablo bizi ziyadesiyle mutlu emiştir. Bu mutluluğu bizlere yaşatan Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e çok çok teşekkür ediyorum. Bazı büyükşehir belediyelerinde imzaladığımız toplu iş sözleşmeleri uygulanmıyor. Basın açıklaması yapmak zorunda kalıyoruz. Ama Şehzadelerde böyle güzel bir tabloyla karşılaşıyoruz. Başkanımız Ömer Beye  sizler adına çok çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Kendisine hazırlanan sürpriz için belediye çalışanlarına teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şöyle konuştu;  "Toplu iş sözleşmesini imzaladığımız akşam böyle bir seramoni istemediğimi , bizim gereğini  yaptığımızı arkadaşlarımızın işleriyle gereğini yapacaklarına inandığımızı ifade etmiştim.  Talebim olmamasına rağmen bu bir sürpriz oldu. Hepinizin ayaklarına sağlık" dedi.

 

Belediye personeli ile birlikte şehre hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Çelik "Biz hepimiz bir ekibiz. Siz hepiniz Ömer Faruk Çelik'siniz Çalıştığınız sokakta, mahallede şantiyede Şehzadeler Belediyesi'ni ve onun halk tarafından seçilen başkanını temsil ediyorsunuz. Bugüne kadar sayısız proje ve eseri  Şehzadelerde biz sizlerle birlikte hayata geçirdik. İnanıyorum ki bundan sonra da halkımızın layık olduğu hizmetleri sizlerle birlikte sunmaya devam edeceğiz."

 

Şehzadeler Belediyesi'nin gönlünün zengin ama bütçesinin kısıtlı olduğunu buna rağmen çalışanların hiçbir zaman enflasyona ezdirilmediğini hatırlatan Başkan Çelik "Son imzaladığımız sözleşmede de enflasyon oranlarının çok çok üstünde en düşük maaş 8 bin 216 TL'yi  ilan ettik ve imza altına aldık." dedi.

 

Şehzadeler Belediyesi'nde  herkesin hakkını koruyarak kimseyi mağdur etmediklerini ayaklarını yorganlarına göre uzattıklarını belirten Başkan Çelik "Helal ve bereketli paramızı herkese gününde ödedik.  Bugün bunun huzuruyla şehrin sokaklarında rahatlıkla alnımız ak bir şekilde  yürüyebiliyoruz.  Bundan sonra sizden istediğimiz, size düşen işlerinize dört kolla sarılıp daha fazla çalışmanızdır." şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından davul zurna eşliğinde belediye işçileri halay çekip oynadı, 'En büyük başkan bizim başkan' sloganları atarak sevinçlerini gösterdi.  

 

 

 

 

 


Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Manisa’nın Sancaklı bölgesinde kiraz hasadı başladı.

Ramazan-29

Ramazan-28

Ramazan-26

  • Cumartesi 16.7 ° / 11 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 22.2 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.7 ° / 8.7 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.