Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ YENİHARMANDALI PROJESİNİ HİZMETE AÇTI

Şehzadeler Belediyesi, Yeniharmandalı Mahallesi'nde yapımını 2 Milyon 336 Bin 400 TL bedelle tamamladığı Çok Amaçlı Salon Projesini törenle hizmete açtı.

MANİSA- İLÇELER 14.06.2023 00:00:00 1304 0
ŞEHZADELER BELEDİYESİ YENİHARMANDALI PROJESİNİ HİZMETE AÇTI


 

Şehzadeler Belediyesi, Yeniharmandalı Mahallesi'nde yapımını 2 Milyon 336 Bin 400 TL bedelle tamamladığı Çok Amaçlı Salon Projesini törenle hizmete açtı. 

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  "Kurulduğumuz 2014 yılından itibaren dur durak bilmeden çalışıyoruz. Her mahallemizde izimiz,  eserimiz var. Bu projemiz de Yeniharmandalı Mahallemize, civar mahalleler  ve Şehzadelerimize hayırlı olsun" dedi.  
 


Şehzadeler Belediyesi'nin Yeniharmandalı Mahallesi'ne kazandırdığı Çok Amaçlı Salon törenle hizmete açıldı.  Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulup akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını yapan Yeniharmandalı Mahallesi Muhtarı Veysel Akkoyun  Başkan Çelik'e teşekkür etti. Akkoyun " Bu ihtiyacımız için randevu alıp Başkanımızı ziyarete gittiğimizde sağolsunlar bizi kırmadılar. Bir yıl önce temelini atmıştık şimdi açılışını yapıyoruz. Başkanımdan Allah razı olsun" dedi.  
 

"HER MAHALLEMİZDE İZİMİZ, ESERİMİZ VAR"
 

Daha sonra davetlilere hitap eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  Şehzadeler Belediyesi olarak kuruldukları 2014 yılından bugüne dur durak bilmeden çalıştıklarını ifade ederek şöyle devam etti; "Allah'a hamdolsun ki her mahallemizde izimiz, eserimiz var. Parklar, çok amaçlı salonlar yapıyoruz. Yol çalışmaları, asfalt kaplamaları yapıyoruz. Şehzadelerimizin bütün mahallelerine dokunduk.  Bir taraftan büyük projelere imza atıyor bir taraftan Manisa'da ilkleri hayata geçiriyoruz, Hobi Bahçeleri gibi.  Manisa'da hiç bilinmezdi. Şehzadeler Belediyesi olarak 50 dönümlük alanda ilk defa bu eseri Manisa'ya biz kazandırdık. Manisa tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesini halkın olağanüstü desteğiyle  gerçekleştiriyoruz.  Çarpık yapılaşmaya son verip, modern konutlar inşa ediyoruz. İnsanlarımızın refahını artırıp hayatlarını kolaylaştıracak sayısız projeye imza attık, atmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde şehrin merkezinde okullar açıkken 24 saat hizmet verecek Gençlik Merkezimizin ve Millet Kütüphanemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Sayısız tarihi eseri restore ettik.  Manisa'nın fethinin sembolü Fetih Mescidi'nin restorasyonunu da bitirmek üzereyiz."  
 

PROJEDE NELER VAR?  
 

Yeniharmandalı Mahallesi'ne kazandırılan Çok Amaçlı Salon'un teknik özellikleri hakkında bilgiler vererek konuşmasını sürdüren Başkan Çelik "Projemiz 103 ada 1 parselde 2 Milyon 336 Bin 400 TL bedelle hayata geçirilmiştir. Projemiz söz konusu parselimizde yaklaşık 970 m2 alanda yer almaktadır. Salonumuz; yaklaşık 220 m2'lik kapalı alanı kapsamaktadır. Bina haricinde parselin bahçe kısmında 250 m2'lik kısmı açık düğün ve toplantılara hizmet verecek şekilde saha betonu uygulaması ile kaplanmıştır.  Ayrıca yürüyüş alanları ve araç park yerleri ile birlikte bahçede toplam 470 m2 alanda yüzey sertleştiricili saha betonu uygulaması yapılmıştır. Parselin tüm çevresinde betonarme temel hatılları üzerine oturtulmuş  150 cm'lik panel çit yer almaktadır.  Açık ve kapalı düğün salonu ile araçi girişleri için 2 adet sürgülü giriş kapıları yer almaktadır. Bahçede mevcut ağaç dokusunu da içine alan yeşil alan / peyzaj düzenlemesi yapılmıştır. Çok amaçlı salon engelli erişimine uygun giriş terasları ile birlikte  220 m2 inşaat alanına sahip bir binadır. Betonarme taşıyıcı elemanlar üzeri çelik konstrüksiyon çatıya sahiptir. çatı örtüsü poliüretan yalıtımlı sandviç paneldir. Binamız düğün salonu, gelin odası, mutfak ve lavabolardan oluşan modern bir tesistir. Binanın temelinde pvc membran su yalıtımı uygulanmıştır. Binanın duvarlarında ısı yalıtımı, bina dış duvarlarında çift sıra tuğla duvar arası expande polistren köpük bulunmaktadır. Bina zemin kaplaması olarak 60x60 kaymaz porselen seramik yapılmıştır.  Açık düğün salonumuz ise parselin batı tarafında bulunan 250 m2 lik alanda,  sahnesi ile birlikte çevre aydınlatmaları yapılarak , her türlü düğün, dernek ve çeşitli faaliyetlere ev sahipliği yapacak şekilde planlanmış bir alandır. Yeniharmandalı mahallemize, civar mahalleler   ve Şehzadelerimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.  
 

 

Başkan Çelik'in ardından konuşan Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara da Başkan Çelik ve mesai arkadaşlarına  ilçeye kazandırılan güzel eser için şükranlarını sunarak şöyle dedi; "Daha önce de bu tür eserleri hizmete açmıştık. Ne kadar fonksiyonel olduklarını, mahalle halkı için ne kadar yararlı olduğunu biliyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun" Konuşmaların ardından önce dua edildi,  ardından protokol üyelerince kurdelası kesilerek  çok amaçlı salon hizmete açıldı.  
 

Açılış töreninde Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara'nın yanı sıra AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Akyel, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç da hazır bulundu.      
 


 

 
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.