Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ VE SADAKATAŞI DERNEĞİ’NDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Şehzadeler Belediyesi ve Sadakataşı Derneği Manisa İl Temsilciliği anlamlı bir etkinliğe imza atarak, toplu sünnet şöleni gerçekleştirdi.

MANİSA- İLÇELER 11.08.2023 12:52:00 1110 0
ŞEHZADELER BELEDİYESİ VE SADAKATAŞI DERNEĞİ’NDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

 

 

Şehzadeler Belediyesi ve Sadakataşı Derneği Manisa İl Temsilciliği anlamlı bir etkinliğe imza atarak, toplu sünnet şöleni gerçekleştirdi. Tarihi Kurşunluhan’da gerçekleşen sünnet şöleninde 62 çocuk sünnet olmanın mutluluğunu yaşadı.  
 


 

Programa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Sadakataşı Derneği Manisa İl Temsilcisi Gürhan Taşdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akpınar Camii İmam Hatibi Cebrail Çelik Kur’an-ı Kerim okudu, İl Müftüsü Kabukçu dua etti.  
 


 

Sünnet çocukları için eğlenceli anlara sahne olan törende ailelere çeşitli ikramlarda bulunuldu.  Davetlilere hitaben konuşan Sadakataşı Derneği Manisa İl Temsilcisi Gürhan Taşdemir aileleri tebrik ederek,  Şehzadeler Belediyesi’ne de desteklerinden dolayı teşekkür etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise Şehzadeler Belediyesi olarak böyle bir sünnet şöleni düzenlemekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara da aileleri ve sünnet olan çocukları tebrik ederek,  Şehzadelerde kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliği ile düzenlenen etkinliklerin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.
 

Protokol üyeleri sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Toplu fotoğraf çekimleri yapılarak mutlulukların ölümsüzleştirildiği törende sünnet olan çocuklar daha sonra arabalarla şehir turu attı. Ailelerin ve çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı.
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.