Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ VATANDAŞIN AĞZINI AŞUREYLE TATLANDIRDI

Şehzadeler Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bin 500 kişilik aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

19.08.2022 18:56:00 1213 0
ŞEHZADELER BELEDİYESİ VATANDAŞIN AĞZINI AŞUREYLE TATLANDIRDI

 

Muharrem ayı vesilesiyle Şehzadeler Belediyesi vatandaşlara aşure ikramında bulundu. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara bin 500 kişilik aşure dağıtıldı. Etkinlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in yanı sıra AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları hazır bulundu. Etkinlikte önce dualar edildi, ardından bin 500 kişilik aşure vatandaşlara ikram edildi. Vatandaşlar etkinliğe büyük ilgi gösterdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik etkinlikle ilgili şöyle konuştu; "Muharrem ayı vesilesiyle AK Parti Manisa Milletvekilimi Sayın Mehmet Ali Özkan, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, teşkilat mensuplarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Şehzadeler Belediyesi olarak halkımıza aşure ikramında bulunuyoruz. Allah hayrımızı kabul etsin. En başta bizlerin bağımsızlığı, huzuru için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz , şerefli gazilerimizin ruhuna ithaf olsun. Aşuremizden yiyen değerli hemşehrilerimiz şifa bulsunlar. Muharrem ayı birliğimize, beraberliğimize vesile olsun, mübarek olsun. Allah kabul etsin."

AK Parti Manisa Milletvekilimi Sayın Mehmet Ali Özkan ise şöyle dedi; "Muharrem ayındayız. Kadim geleneğimiz olan aşure dağıtımına katıldık, Şehzadeler Belediye Başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Rabbim hayırlarını kabul etsin."

ÖZKAN TOPLU AÇILIŞA DAVET ETTİ

Özkan yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'ya geleceğini de hatırlatarak "Yaklaşık 3 yıl aradan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız yarın Manisa'da olacaklar. Halkımızla buluşacaklar. Toplam yatırım bedeli 4 milyar TL'nin üzerinde olan sağlıktan eğitime, spordan tarıma çok sayıda hizmetin açılışını gerçekleştirecekler. Manisa'mızı yakından ilgilendiren kuru üzüm fiyatını da açıklayacaklar. Tüm hemşehrilerimizi yarın saat 17:00'da Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz" şeklinde konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.