Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Onaylı, çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Onaylı, Şehzadeler kentini marka bir şehir yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

MANİSA-SEÇİM 18.12.2023 11:59:00 1207 0
Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Onaylı,  çalışmalarını sürdürüyor

Onaylı’dan Manisa’nın medeniyet tarihini geçmiş ten günümüze kadar anlatan bir yer altı müzesi
AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Onaylı, Şehzadeler kentini marka bir şehir yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. İbrahim Onaylı, ziyaretler gerçekleştiriyor. Projelerini paylaşıyor, vatandaşların beğenisine sunduğu projeler büyük takdir topluyor. Onaylı’nın Şehzadeler Şehir Kapılarından sonra açıkladığı bir diğer proje ise Şehzadeler’i tarihine, kültürüne ışık tutacak olan aynı zamanda Manisa’nın medeniyet tarihini geçmiş ten günümüze kadar anlatan bir yer altı müzesi projesini kamuoyu ile paylaştı.

İbrahim Onaylı, sanayi sitesi ve orta ölçekli sanayi sitesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Onaylı, aynı zamanda başkan adayı olursa ve belediye başkanı seçildiği takdirde hayata geçirmek istediği projelerinden bahsediyor. 
Onaylı, “Aday adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Her kesimden insanlarla bir araya geliyoruz. Esnaflarımızla buluşuyoruz. Bir yandan proje açıklarken bir yandan da hemşehrilerimizle gönül birlikteliği oluşturuyoruz. Arkası yarın sloganımızla projelerimizi bir bir açıklıyoruz. Bu konuda projelerimiz büyük takdir topluyor.  Manisa’mız ve Şehzadeler önemli bir tarih ve kültür kenti konumunda. Geçmişten günümüze birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bir kent. Geçmişimize geleceğe anlatacak olan yer altı müzesi projemiz var. Çok önem verdiğimiz projelerimizden biri. Biz Manisa sevdalısıyız, biz Şehzadeler sevdalısıyız” diye konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.