Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

ŞEHZADELER AİLESİ BAYRAMLAŞTI

Başkan Çelik, Şehzadeler ailesi olarak bayrama kavuşmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.

MANİSA- İLÇELER 9.07.2022 00:00:00 1361 0
ŞEHZADELER AİLESİ BAYRAMLAŞTI

 


 

Kurban Bayramı nedeniyle Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye kreşinde eğitim gören minik öğrenciler ve belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Çelik, Şehzadeler ailesi olarak bayrama kavuşmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.

 

Kurban Bayramı nedeniyle başlayacak bayram tatili öncesinde son mesai gününde Şehzadeler Belediyesi’nde bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye kreşinde eğitim gören minik öğrenciler ve belediye personeli ile bir araya gelerek bayramlaştı. Başkan Çelik’e, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kavas, Atilla Efendioğlu, Haşim Yener Bilir, Fatih Baybatur, Bilal Demir ve Ahmet Songüler de eşlik etti. Başkan Çelik, kreş öğrencilerine çeşitli hediyeler vererek, bayramlarını tebrik etti. Personel bayramlaşmasında ise renkli anlar yaşandı. Sesinin güzelliğiyle bilinen bir personel, mini bir konser verdi.

Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Çelik, “Kurban Bayramı’nın kardeşliğimizi daha da pekiştirmesini, milletimizin ve tüm İslam aleminin yakınlaşmasına vesile olmasını, insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Bayram süresi boyunca görevli olan tüm personele çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: şehzadeler ai̇lesi̇ bayramlaşti
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.