Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Şehzadeler’de 57 Bin Hane Ve 4725 Esnaf Ziyaret Edildi

0

GÜNDEM 19.12.2016 15:29:52 850 0
Şehzadeler’de 57 Bin Hane Ve 4725 Esnaf Ziyaret Edildi

Şehzadeler Belediyesi olarak halkın fikirlerine büyük önem verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadelerimizi halkımız ile birlikte yönetiyoruz” dedi.

Halkla ilişkiler noktasında yapmış olduğu çalışmalarla Şehzadeler halkının büyük beğenisini toplayan Şehzadeler Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı çalışmada 57 bin hane ile 4725 esnaf ziyaretlerini tamamladı. Şehzadeler ilçesinde ki esnafın sorunları ile ilgili bilgiler toplayan Şehzadeler Belediyesi, sorunların çözümü noktasında çalışma başlattı. Kurulduğu 2014 yılında bu yana Şehzadeler Belediyesi olarak, Şehzadeler ilçesini halk ile birlikte yönettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Göreve geldiğimiz ilk günden beri, halkımızın görüş ve önerilerine büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz bünyesinde kurduğumuz sosyal doku ekibimiz ilk olarak ilçemizde bulunan 57 bin haneyi tek tek ziyaret ederek Mahallelerimizde yapılacak olan hizmetler ve sorunlar ile ilgili halkımızın görüş ve önerilerini aldılar. Sosyal doku ekibimiz vatandaşlarımızdan aldıkları tüm talepleri, şikayet ve önerileri belediyemizin sistemine aktararak birimlerimize anında ilettiler. Bu noktada ilgili birimlerimiz hızlı bir şekilde hareket ederek halkımızın iletmiş olduğu sorunlara anında müdahale etmişlerdir. 57 bin hanenin tamamının tamamlanmasının ardından Sosyal Doku ekibimiz Şehzadelerimizde faaliyet gösteren tüm esnaflarımızı tek tek ziyaret etmiş aynı şekilde esnafımızın sorunları ve taleplerini kayıt altına almışlardır. Sosyal Doku ekibimiz bu çalışma ile ilçemizdeki 4725 tane esnafımızı tek tek ziyaret etmiş ve aldıkları talepleri bir havuzda toplamıştır. Esnaf ziyaretlerimizin tamamlanması ile birlikte sorunların çözümü noktasında belediyemizin ilgili birimleri gereken çalışmalara en kısa sürede başlayacak yine çözüme kavuşmasını sağlayacaktır. Bu projemiz ile halkla ilişkilere nedenli önem veren bir belediye olduğumuzu bir kez daha ortaya koymuş oluyoruz. Seçim döneminde halkımıza vermiş olduğumuz bir söz vardı, Şehzadeleri Şehzadeler’de yaşayan vatandaşlarımız ile birlikte yönetecek, omuz üstünde baş taşıyan her bireyin fikirlerine önem verecektik. Bunu da Sosyal Doku ekibimiz ile hayata geçirmiş olduk” dedi.

HABER MERKEZİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.