ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA EŞİTLİK VE DOSTLUK MASALLARI

Şehzadeler Belediyesi, Fatih Sergi Salonu’nda düzenlediği “Bir varmış bir yokmuş, eşitlik her yerdeymiş” etkinliğiyle çocukları masalların büyülü dünyasında eşitlik ve dostluk temalarıyla buluşturdu.

GÜNDEM 18.08.2025 16:59:15 21 0
ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA EŞİTLİK VE DOSTLUK MASALLARI

(MHA) - Şehzadeler Belediyesi, Fatih Sergi Salonu’nda çocuklara yönelik anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. “Bir varmış bir yokmuş, eşitlik her yerdeymiş” adıyla düzenlenen programda, ebeveynler ve çocuklar masalların büyülü dünyasında buluştu. Etkinlik boyunca eşitlik ve dostluk temalarını içeren masallar çocuklara aktarılırken, miniklere çeşitli ikramlar da sunuldu. Çocukların hayal dünyalarını geliştirmenin yanı sıra toplumsal değerleri de keşfetmelerine katkı sağlamayı amaçlayan etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çocuklarımızın küçük yaşta eşitlik, dostluk ve paylaşma gibi değerlerle büyümesi bizim için çok önemli. Onların hem öğrenip hem eğlendiği, aileleriyle birlikte güzel vakit geçirdiği bu etkinlikleri artırarak sürdüreceğiz.”

 

Manisa Büyükşehir’den Vatandaşlara Evde Bakım Desteği

Turgutlu Belediyesi ÇKSM’lerde Kış Dönemi Kayıtları Başladı

Mimar Tuğrul Erdem Manisa’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

BAŞKAN BALABAN KARAKÖY’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Şehzadeler HEM’den LÖSEV Annelerine Destek Kursu

ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA EŞİTLİK VE DOSTLUK MASALLARI

Turgutlu Tarihi Belgeselinin Yeni Bölümü Yayınlandı

Büyükşehir, Çaybaşı Deresi’nin Rutin Temizliğini Tamamladı

  • Pazartesi 35.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.2 ° / 20.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.