Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ŞEHZADELER BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI

0

ASAYİŞ 30.12.2021 10:20:55 3690 0
ŞEHZADELER BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI

Yapılan açıklamada,
Bu akşam saatlerinde sosyal medya paylaşımlarında belediyemize karşı çirkin hakaret ve iftiraların olduğu bir karalama kampanyası başlatılmıştır. Bu nedenle atılan iftiraların gerçeklerini kamuoyuyla paylaşma gereği duyulmuştur.
Bugün belediyemize gelen iki ayrı dilekçe ile Sultan Cami civarında iki köpeğin vatandaşlarımızı ısırdığı şeklinde şikayette bulunulmuştur. Daha sonra veteriner hekimimizin kontrolünde saat 14.00 civarında söz konusu yere giden ekiplerimiz, kanuna uygun şekilde, saldırgan iki köpeği gerekli tutanakları yerinde hazırlayarak almış, rehabilite edilmek üzere barınağa götürmüştür. Zararsız olan köpeklere ise dokunmamıştır. Veterinerimizin “bu köpeklerin ancak ölüsünü alırsınız” şeklinde bir beyanı kesinlikle olmamıştır. Söz konusu videoda görüldüğü üzere, sırf insanlara zarar vermesin diye, kendi canını tehlikeye sokarak köpekleri alan emekçi personellerimize, insan onuruna yakışmayacak ifadelerle, hakaretlerde bulunulmuştur. Sözde hayvanları savunduğunu söyleyen bu kişilerin, insanların onurunu ayaklar altına alan, bu yakışıksız üslup ve çirkin hakaretlerini kınıyor ve bu zihniyeti halkımıza şikayet ediyoruz. Yapılan bu iftiralar ve hakaretler ile ilgili, personellerimiz yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacaktır. Belediyemize karşı çirkin bir iftira kampanyasına dönüştürülmeye çalışılan bu konu ile ilgili, ısırılan vatandaşlarımızın dilekçeleri ve ısırma izlerinin fotoğraflarını halkımızın dikkatine sunuyoruz. Vatandaşımızın can güvenliğini koruma kapsamında yaptığımız çalışmalar nedeniyle bizi kamuoyuna “hayvan düşmanı belediye” olarak yansıtmaya çalışan bu kişilerin çabaları, sağduyusuna güvendiğimiz halkımızın vicdanında asla karşılık bulmayacaktır. Halkımızın da, sokak hayvanlarımızın da haklarını gözeterek; kanunlar çerçevesinde çalışmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.





 

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Manisa’nın Sancaklı bölgesinde kiraz hasadı başladı.

  • Perşembe 22 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.