ŞEHİTLER ANILDI

0

GÜNDEM 20.07.2021 21:56:39 1702 0
ŞEHİTLER ANILDI
 Anma programında Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, emniyet müdür yardımcıları, şehit aileleri, gaziler ve emniyet güçleri yer aldı. Manisa Hatuniye Camii İmam Hatibi Hayrettin Çoban tarafından Kur’an tilaveti okundu, dua edildi. Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve davetliler Polis Şehitliğine karanfil bıraktı. 


Şehitleri anmak amacıyla buraya geldiklerini ifade eden Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, “Kurban bayramlarında ve bütün bayramlarda bizlerde adettir arife günleri ikinci namazından sonra kabir ziyareti yapılır. Biz de şehit aileleri ve gazilerimiz ile birlikte şehitliğimizi ziyarete geldik. Bundan öncesinde bayram günleri gelirdik. Bugünde böyle oldu. Bütün şehitlerimiz rahmetle gazilerimizi minnetle anıyorum. Tüm Türk milleti, Türk teşkilatının ve şehit ailelerinin bayramlarını kutluyorum' dedi.

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

Anahtar Kelimeler: sehitler-anildi
  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.