Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Şehit ve Gazi Derneklerinden Vali Karadeniz’e Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı önünde düzenlenen tören sonrası Vali Yaşar Karadeniz, Şehit ve Gazi Dernek Başkanları ve temsilcilerini makamında ağırladı.

MANİSA-GENEL 20.09.2022 00:00:00 1335 0
Şehit ve Gazi Derneklerinden Vali Karadeniz’e Ziyaret

 

Her türlü tehdide karşı canları pahasına mücadele ederek istiklal ve istikbalimize sahip çıkan gazilerimizi ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Karadeniz, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile ebediyete irtihal etmiş gazilerimiz ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak, hayatta olan gazilerimize de sağlık ve huzurlu bir ömür diledi.

Şehit ve Gazi Dernek Başkanları ile temsilcilerinin ziyaretine Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, Erkan Akçay ve protokol üyeleri de eşlik etti.

Vali Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz’den Gazi Ailesine Ziyaret

Vali Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz, Hakkari İlinin Şemdinli İlçesinde meydana gelen olayda yaralaması sonucu Gazi olan

Halim Çil ve ailesini ziyaret etti.

Vali Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz’e ziyarette; Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, İl Jandarma Komutanı Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Müftü Mustafa Soykök, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Feridun Gülgeç eşlik etti.

Ziyarette Vali Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz, Gazi Halim Çil, Eşi Zehra Çil, çocukları Ömer Halis ve Fetih Sekin ile bir süre sohbet etti, hatırlarını sordu.

Millet olarak Şehitlerimize ve şehadete koşarken gazilik makamına eren kahramanlarımıza minnet borçlu olduğumuzu ifade eden Vali Karadeniz, şehit ailelerinin, gazilerimizin ve ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi, Gazimiz ve ailesine sağlıklı, huzurlu bir ömür diledi.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.