Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Şehit Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği'nden Manisa İl Emniyet Müdürü 'ne Ziyaret

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Şehit Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Genel Başkanı İbrahim Sagun’u, dernek yönetim kurulunu makamında kabul etti.

MANİSA-GENEL 14.10.2023 10:57:00 1963 0
Şehit Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği

 

 

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş,  Şehit Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Genel Başkanı İbrahim Sagun’u, dernek yönetim kurulunu makamında kabul etti. 

Sagun, derneğe ait atkı ve bereyi Müdür Aktaş’a hediye etti. 
Şehit Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Genel Başkanı İbrahim Sagun, “Şehit Gazi Aileleri Koruma ve kalkındırma Derneğimizi ziyaret eden Manisa il Emniyet Müdürümüze makamında iadeyi ziyaretimizi gerçekleştirdik. Müdürümüzün güzel sohbet ve diyalogları ile bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakaları, Şehit ve Gazi Gazilerimizi çok mutlu etti. Ziyaretimizi gerçekleştirdiğimiz kıymetli, değerli ve mütevazı, Şehit ve Gazisine düşkünlüğü ile bilinen çok kıymetli Manisa il Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri Aktaş'a bizleri makamında misafir ettiğinden ve misafirperverliğinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizim de Derneğimizin kapısı her zaman Şehit ve Gazisine sahip çıkan kurum amirlerimiz ile kurum müdürlerimize sonuna kadar açıktır. Bizlerde onların yanındayız. Her daim güzel söz söyleyen, ilgi ve alâkasını bizlerden esirgemeyip, her zaman sizin yanınızda olacağız diyen Müdürlerimiz bizim başımızın tacıdır” dedi. 
Gerçekleşen ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Aktaş, “Bundan sonra ben bu Manisa'da olduğum sürece, şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman emrinde ve yanlarında olacağım. Her daim Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nün kapıları sizlere sonuna kadar açıktır. Ne zaman sorununuz ve sıkıntınız olursa her daim Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz ve emniyet mensupları sizlerin emrinizdedir” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.