Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Şehit Fethi Sekin Manisa'da anıldı

Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Yunusemre Belediyesi İrfan Meclisi'nde Şehit Fethi Sekin'i anma programı düzenlendi. Programda Mevlidi Şerif okundu ve dualar edildi.

MANİSA-GENEL 6.01.2023 00:00:00 925 0
Şehit Fethi Sekin Manisa

 

 

Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Yunusemre Belediyesi İrfan Meclisi'nde Şehit Fethi Sekin'i anma programı düzenlendi. Programda Mevlidi Şerif okundu ve dualar edildi. Prof. Dr. Mehmet Çelik  konuşmacı olarak katıldı  

Anma programına Cumhuriyet Savcısı İsmail Çağlayan Çırak, Manisa İl Emniyet. Müdür. Yardımcısı. İlker Çetinkaya, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin,  Ege Elazığlılar Federasyon Başkanı Nejat Ak, Yunusemre Belediye Bakan Yardımcısı Dilşat Ulaş,  Manisa Hemşehri Kültürleri Derneği Başkanı Dr Ragıp Güneş, ve dernek başkanları, kadın kolları başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve  ve kadın kolları heyeti, Manisa Çevre Şehircilik İl Müdür Yardımcısı. Ercan Taner, İzmir Fethi Sekin Camii Dernek Yönetimi, katıldı.  

Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan Doğan " Bugün Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak  bir etkinlik gerçekleştirdik. Şehidimiz Fethi Sekin'i anma programı gerçekleştirdik. Geniş katılımlı bir program oldu. Katılanlara teşekkür ediyoruz. Fethi Sekin Elazığ'lıdı. Şehit olunca millete mal oldu. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Tüm davetlilere ve katılımcılara teşekkür ederim" dedi.

 


 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: Şehit Fethi Sekin Manisa' anıldı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.